Daewoo Srbija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srpski forum o daewoo automobilima.

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Tapacir zadnjih vrata lanos

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
rajko1989
Početnik
Početnik

Broj poruka : 41
Datum upisa : 24.01.2012
Godina : 35

Tapacir zadnjih vrata lanos Empty
PočaljiNaslov: Tapacir zadnjih vrata lanos   Tapacir zadnjih vrata lanos EmptySub Feb 02 2013, 14:45

JUel neko mozda skidao tapacir sa zadnjih vrata lanosa?Na koju foru se skida rucica koja podize staklo?Plasim se da je ne polomim pa zato pitam?Hvala
Nazad na vrh Ići dole
Radan
Napredni član
Napredni član
Radan

Broj poruka : 793
Datum upisa : 16.08.2010
Godina : 48

PočaljiNaslov: Re: Tapacir zadnjih vrata lanos   Tapacir zadnjih vrata lanos EmptySub Feb 02 2013, 15:49

Click.Ona maskica je na male zabice.A izvini kod tebe je rucica sad videh
Nazad na vrh Ići dole
rajko1989
Početnik
Početnik

Broj poruka : 41
Datum upisa : 24.01.2012
Godina : 35

PočaljiNaslov: Re: Tapacir zadnjih vrata lanos   Tapacir zadnjih vrata lanos EmptySre Feb 13 2013, 12:46

Pa u rucici je samo problem jer se plasim da je jako povucem da je ne polomim ali izgleda da mi nema druge...Skidam jer treba da zamenim spoljasnju bravu...
Nazad na vrh Ići dole
veteran
Početnik
Početnik

Broj poruka : 15
Datum upisa : 26.11.2010

PočaljiNaslov: Re: Tapacir zadnjih vrata lanos   Tapacir zadnjih vrata lanos EmptyPet Mar 08 2013, 20:29

<<<<Ima onaj osigurač u obliku grčkog slova "omega" koji mora da se isčupa i onda se lako skida. Probaj nekim tankim šrafcigerom ili možda je bolje iglom za pletenje ( nekom srednjom - one su čelične ) pa sa onom kukicom da nekako zakačiš osigurač i da ga iščupaš. Prethodno drugom rukom pritisneš tapacirung oko ručice maksimalno da napraviš mesta. Čini mi se da je i Z101 isti sistem imala. Sve u svemu dosta zezanja. A kad vraćaš namestiš osigurač na ručicu i samo gurneš ka tapacirungu da klikne. Prethodno vodi računa o polžaju ručice .
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Tapacir zadnjih vrata lanos   Tapacir zadnjih vrata lanos Empty

Nazad na vrh Ići dole

Tapacir zadnjih vrata lanos
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Skidanje zadnjih stakala na nubiri
» Nabavka farova i zadnjih stakala (plastike)
» daewoo leganza 2.0 cdx
» Dnevnik moje nubire karavan 1,6 16V SX 1998-problemi i sta je radjeno da se otklone,sve o mojoj nubiri
» Otvaranja vozacevih vrata

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Daewoo Srbija :: Modeli :: Daewoo Lanos-
Skoči na: