zoranr64 Početnik
Broj poruka : 43 Datum upisa : 22.05.2010 Godina : 60 Lokacija : Aranđelovac
| Naslov: Nabavka farova i zadnjih stakala (plastike) Sub Okt 16 2010, 07:15 | |
| Potrebno je da zamenim polomljenu plastiku na zadnjoj svetlosnoj grupi a i farovi su dotrajali.Da li neko zna gde bi to moglo da se naruči i dobije pouzećem obzirom da nisam iz Beograda. | |
|
ivan85_zmaj Član
Broj poruka : 484 Datum upisa : 09.06.2010 Godina : 39 Lokacija : Smederevo
| Naslov: Re: Nabavka farova i zadnjih stakala (plastike) Sub Okt 16 2010, 10:08 | |
| Pa nisam siguran da mozes da zamenis samo staklo na zadnjoj grupi, mislim da se menja celokupna grupa... To mu isto dodje kao kad bi mogao da zamenis samo staklo koje se polomi na prednjem faru... E, sad sto se tice novih delova preporucujem BEO-TAS u Beogradu su, i salju pouzecem. Provereno dobro i kvalitetno. Roba je iskljucivo ''Made in Daewoo''. E sad ako te zanima polovno, imam broj telefona auto otpada za Daewoo vozila kod Mrcajevca. A takodje za polovne delove mozes naci i u Hallo oglasima, ima rubrika polovni delovi, pa nadjes za Daewoo vozila. I tamo ima jedno 10-ak brojeva telefona ljudi koji rasturaju vozila... Nadam se da sam pomogao | |
|
kristijan.l Početnik
Broj poruka : 27 Datum upisa : 13.10.2010 Godina : 44 Lokacija : Sombor
| Naslov: Re: Nabavka farova i zadnjih stakala (plastike) Ned Okt 17 2010, 18:36 | |
| Meni možda i jesi, pošto tražim pumpu za prskanje vode na vetrobransko staklo, za mog Kalos-a. Pozdrav | |
|
BT Početnik
Broj poruka : 22 Datum upisa : 19.08.2010 Lokacija : NS
| Naslov: Re: Nabavka farova i zadnjih stakala (plastike) Ned Okt 17 2010, 19:59 | |
| ^^ probaj prvo da iscukas necim (recimo cekicem) pumpicu. Dajem joj solidne sanse da ce da proradi | |
|
kristijan.l Početnik
Broj poruka : 27 Datum upisa : 13.10.2010 Godina : 44 Lokacija : Sombor
| |
joca Napredni član
Broj poruka : 507 Datum upisa : 21.09.2010 Godina : 55 Lokacija : sremska mitrovica
| Naslov: Re: Nabavka farova i zadnjih stakala (plastike) Pon Okt 18 2010, 06:59 | |
| skini motoric uzmi dva komada zice spoj na akumulator i vidi prvo da li motor radi,ako ne radi baci ga,ako radi sigurno se dizne zacepile.uzmes cackalicu malo je procistis i vozi. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Nabavka farova i zadnjih stakala (plastike) | |
| |
|