joca Napredni član
Broj poruka : 507 Datum upisa : 21.09.2010 Godina : 55 Lokacija : sremska mitrovica
| Naslov: daewoo leganza 2.0 cdx Čet Sep 23 2010, 05:49 | |
| ne snalazim se bas al ok.pitanje: sta je iznad kon.table na sredini skroz napred odma ispod vetrobrana kao da je neki senzor ili vec sta.... | |
|
Oggy Početnik
Broj poruka : 40 Datum upisa : 18.06.2010
| Naslov: Re: daewoo leganza 2.0 cdx Sub Okt 02 2010, 07:13 | |
| Senzor svetla(sunca) za digitalnu klimu...Bar na Evandi. | |
|
metrocop Moderator
Broj poruka : 281 Datum upisa : 12.08.2010 Godina : 38 Lokacija : Bg
| Naslov: Re: daewoo leganza 2.0 cdx Sub Okt 02 2010, 15:24 | |
| Moguce Leganca ima digitalnu klimu... Mada senzor za temperaturu mu je na samoj kontrolnoj tabli klime. On se aktivira kada se klima podesi na automatski rad. | |
|
borcham Početnik
Broj poruka : 19 Datum upisa : 09.02.2011 Godina : 46 Lokacija : Nis
| Naslov: Re: daewoo leganza 2.0 cdx Sub Apr 23 2011, 15:07 | |
| | |
|
Oggy Početnik
Broj poruka : 40 Datum upisa : 18.06.2010
| Naslov: Re: daewoo leganza 2.0 cdx Sub Apr 23 2011, 18:54 | |
| - borcham ::
- Pošto sam svež vlasnik leganze trebaju mi neki saveti od iskusnijih vlasnika.
!. Gde vam stoji skazaljka temperature vode kada motor dostigne radnu temperaturu. Isti je opseg(50-125C) na Evandi, stoji 2-4mm ispod sredine, ima vise podeoka, po jos jedan izmedju svake, pa malo iznad onog pre sredine
2. Ako nemam regulator jačine osvetljenja instrument table, da li ono ide sada automatski preko senzora sunca. Zna li neko kako je na evandi. Na Evandi ima dodatni regulator (kod tebe prikazano kao slobodno mesto pored nivelacije farova) za jacinu, ne mogu se setim kako ali menja osvetljaj...probacu da obratim paznju. EDIT:-Obratio, po startovanju automobila osvetljenje predjene kilometraze, sata i klime je valjda preko senzora. Po ukljucenju poz\svetala se podesava regulatorom...Uglavnom promeni se intenzitet.
3, Noću šta sve od oznaka na kontroli klime svetli. Kod mene svetle samo AUTO i OFF Svetle svi dugmici. Los ti je kontakt ili crkla sijalica(LED) sto ih osvetljava | |
|
joca Napredni član
Broj poruka : 507 Datum upisa : 21.09.2010 Godina : 55 Lokacija : sremska mitrovica
| Naslov: Re: daewoo leganza 2.0 cdx Ned Apr 24 2011, 18:37 | |
| malo ispod sredine je radna temperatura.jacinu svetla table ne mozes da regulises.ecm nisam skidao nikad pa ti ne mogu dati pravi odgovor.displej klime tako hoce da svetli zbog losih i prljavih kontakata na dzekovima,daje ili prepoznaje samo on tj aut ili off.a na motoru nissam nasao nista neobicno. | |
|
Mali_Marko Početnik
Broj poruka : 23 Datum upisa : 16.05.2013 Godina : 32 Lokacija : sremska mitrovica
| Naslov: Vrata Ned Jun 23 2013, 10:38 | |
| zna li neko gde da iscupam ono govno sto mi pisti kad otvorim vrata strasno me nervira!? | |
|
Mundor Početnik
Broj poruka : 10 Datum upisa : 18.11.2011
| Naslov: Re: daewoo leganza 2.0 cdx Ned Jun 23 2013, 12:46 | |
| - Mali_Marko ::
- zna li neko gde da iscupam ono govno sto mi pisti kad otvorim vrata strasno me nervira!?
Skini plastiku ispod volana samo je povuci jer je na žabice i u levom gornjem uglu do vrata je taj plastični pištavac u kutijici, a možeš ga videti i ako izvadiš plastični potenciometar za farove i osvetljavanje table. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: daewoo leganza 2.0 cdx | |
| |
|