Dobar dan, prvo bi se trebao predstaviti u temi za predstavljanje, to je predvidjeno za svakog novog clana...
Ono sto bi trebao da uradis, je da isturiras auto na sto vise obrtaja, jer su to simptomi zapusenog katalizatora, posle toga skini kleme ponovo, sacekaj 15-20 min, vrati kleme i provozaj... ocigledno kada si skinuo kleme i vratio on je pohvatao neke parametre i nasao problem u izduvima, sto govori da pri vecim obrtajima dolazi do pravljenja cepa u katalizatoru... Ovo ti govorim iz licnog iskustva, ja sam tako resio problem, turiranjem sam oslobodio put izduvnim gasovima, i posle toga je bila osetna razlika... Ali ako se to jednom desilo, mozda ce opet, i zato u auspuh servis, skini katalizator i zavrsi posao... Nadam se da ce ti ovo pomoci, jer je najbezbolnije, za ostalo ti ne gine dijagnostika, ili dobar majstor koji ce znati da resi problem bez mnogo fuserisanja i pametovanja... Sto se tice velikog servisa, ja imam Nubiru, i za nju je oko 15000 din. Mozda je nesto vise za Leganzu.