darezzy Početnik
Broj poruka : 62 Datum upisa : 23.04.2012 Godina : 51 Lokacija : obrenovac
| Naslov: jel treba da sijaju obrtni prekidaci od grejanja i ventilatora? Uto Apr 24 2012, 21:03 | |
| Pozdrav druzino ja sam Darko iz Obrenovca i eto i ja sam dosao do jedne Nubire,auto mi se bas dopada lepo ide i lak je za voznju.Kupio sam ga od coveka koji se bas ne razume previse u popravke i sve kvarove su mu resavali majstori tako da su sitnice tipa ne radi sijalica i sl.bas prisutne.Sve te sitnije nedostatke sam uglavnom ispravio ali ne sijaju mi u naslovu navedeni prekidaci kad upalim svetla a nekom logikom mislim da bi trebali.Ja sam ovatvarao ovaj deo table ali nisam uspeo da otvorim sam deo sa prekidacima i vidim ima li sijalica ili led dioda u njima.Ako neko zna ili ima neko iskustvo neka napise : | |
|
Megasp Naprednjak
Broj poruka : 1323 Datum upisa : 12.05.2011 Godina : 40 Lokacija : Uzice
| Naslov: Re: jel treba da sijaju obrtni prekidaci od grejanja i ventilatora? Sre Apr 25 2012, 06:05 | |
| Sliku nisi stavio ali da trebaju da sijaju. [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
darezzy Početnik
Broj poruka : 62 Datum upisa : 23.04.2012 Godina : 51 Lokacija : obrenovac
| Naslov: Re: jel treba da sijaju obrtni prekidaci od grejanja i ventilatora? Sre Apr 25 2012, 06:11 | |
| - Megasp ::
- Sliku nisi stavio ali da trebaju da sijaju.[You must be registered and logged in to see this link.]
Izvinjavam se sto nisam postavio sliku ali vidim da si me razumeo i ove tvoje slike su mi bas od koristi jer samshvatio kako se rastavlja ovaj deo sa prekidacima i video gde stoje sijalice...hvala! | |
|
Megasp Naprednjak
Broj poruka : 1323 Datum upisa : 12.05.2011 Godina : 40 Lokacija : Uzice
| Naslov: Re: jel treba da sijaju obrtni prekidaci od grejanja i ventilatora? Sre Apr 25 2012, 06:16 | |
| Prelistaj celu temu svasta sam ja radio bice ti od koristi | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: jel treba da sijaju obrtni prekidaci od grejanja i ventilatora? | |
| |
|