dzony00 Član
Broj poruka : 123 Datum upisa : 30.12.2010
| Naslov: Zamena kabinskog filtera.Grejanje- Hlađenje kako doći do ventilatora ? Sre Okt 30 2013, 18:17 | |
| Daewoo Nubira 2 a mislim da je isto ili slično i na jedinici za trojku ne znam možda.Zamenio sam kabinski filter skunuo poklopce usisnika izduvao očistio ,bilo je zaista mnogo smeća .To isto smeće pravi problem kod grejanja i hlađenja -slabije greje i hladi.Sad je dobro ali čujem u kabini u ventilatoru ( ja mislim) da ima nešto tog smeća(smeće- lišće,iglice od jela-najviše njih ,prašina,...) Moram izbegavati takva mesta za parkiranje gde sve to pada na auto a i time u usisnik.E sad kako da otvorim sistem u autu gde je ventilator i da očistim ga ???
Poslednji izmenio dzony00 dana Sre Nov 20 2013, 21:14, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
dzony00 Član
| Naslov: Re: Zamena kabinskog filtera.Grejanje- Hlađenje kako doći do ventilatora ? Ned Nov 03 2013, 17:49 | |
| Niko ne zna ???!!!!!!!!!! | |
|
dzony00 Član
| Naslov: Re: Zamena kabinskog filtera.Grejanje- Hlađenje kako doći do ventilatora ? Ned Nov 03 2013, 19:55 | |
| Нико не мења кабински филтер (филтер климе) ?? Нисте чистили канале ваздушне у кабини или вентилатор ?'' Даево Нубира 2 ??? | |
|
dzony00 Član
| Naslov: Re: Zamena kabinskog filtera.Grejanje- Hlađenje kako doći do ventilatora ? Pet Nov 22 2013, 10:19 | |
| Месец дана и нема никог ,разочаран сам зар нико не мења кабински филтер ,чисти систем од прљавштине.? | |
|
Megasp Naprednjak
Broj poruka : 1323 Datum upisa : 12.05.2011 Godina : 40 Lokacija : Uzice
| Naslov: Re: Zamena kabinskog filtera.Grejanje- Hlađenje kako doći do ventilatora ? Ned Nov 24 2013, 19:16 | |
| Muka radti i skoro niko ne radi ni na jednm autu osim zamene filtera.Skines pretinac iliti fioku i ispod trazis kako da skines ventilator a moras da skines sve plastike.A da bi skinuo sve plastike moras da skines celu prednju stranu da bi prisao svim srafovima.Valjda sada znas sto niko to i ne radi.A ako hoces ista da uradis ja bih to ovako.Otvoris haubu i skones filter klime i ostavis otvoreno.Iz kabine kompresorom produvas i izlazi ti lisce tamo kuda je i uslo,a ventilator skines fioku i kroz klapnu za otvaranje zatvaranje sto regulise unutrasnji vazduh u kabini malo produvas i to kompresorom a posle stavis sredstvo za cisscenje klime ima na njemu uputstvo i toliko od mene.Pozz | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Zamena kabinskog filtera.Grejanje- Hlađenje kako doći do ventilatora ? | |
| |
|