| voda u autu | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
aleksa Početnik
Broj poruka : 28 Datum upisa : 21.12.2011 Godina : 45 Lokacija : novi sad
| Naslov: voda u autu Sre Dec 21 2011, 15:00 | |
| Imam lanosa 1.5 nema klimu imam problem propusta mi vodu iz tunela za ventilaciju ispod sofer sajbne,voda ulazi auto sliva se niz blatobran medju noge od suvozaca ocistio sam ceo tunel ispod sofer sajbne od prljavstine i mislio sam da preliva ono grlo za usis vazduha ali ne tu ne ulazi voda vec negde drugo.molim za pomoc | |
|
| |
ivan85_zmaj Član
Broj poruka : 484 Datum upisa : 09.06.2010 Godina : 39 Lokacija : Smederevo
| Naslov: Re: voda u autu Sre Dec 21 2011, 15:31 | |
| Jel ne gubis vodu iz sistema? Da ti nije procureo radijator (mali hladnjak) u kabini? | |
|
| |
Radan Napredni član
Broj poruka : 793 Datum upisa : 16.08.2010 Godina : 48 Lokacija : Grocka,Umcari
| Naslov: Re: voda u autu Sre Dec 21 2011, 18:33 | |
| Brate jeli to kad pada kisa ili...Sto rece Ivan,da ti nije iz sistema,neka cevka probila... | |
|
| |
aleksa Početnik
| Naslov: re Sre Dec 21 2011, 18:50 | |
| nije voda iz malog hladnjaka danas sam cistio taj tunel ispod šoferke i iz njega izbacio gomilu lisca i blata i kad u njega sipam vode sliva se niz blatobran u kabini a pre toga mi je prelivalo i u sam sistem ventilacije preko tog smeca sto sam izvadio. auto sam kupio pre par dana i u kabini ispod nogu suvozaca je bilo vode a pre toga auto je stajao godinu dana na parkingu nije vozen tako da nije od hladnjaka curilo vec od kise.imate kakav predlog | |
|
| |
serhio011 Napredni član
Broj poruka : 501 Datum upisa : 23.05.2010 Godina : 49 Lokacija : BEOGRAD-MML
| Naslov: Re: voda u autu Sre Dec 21 2011, 19:25 | |
| prijatelju vidi da nije zapusen neki odvod koji verovatno ima u tom tunelu ili ga , sta vise , napravi sam na nekom pogodnom mestu | |
|
| |
ivan85_zmaj Član
Broj poruka : 484 Datum upisa : 09.06.2010 Godina : 39 Lokacija : Smederevo
| Naslov: Re: voda u autu Sre Dec 21 2011, 20:17 | |
| Onda moguce da ti neki odvod nije kako treba. Probaj da uslikas to pa postavi sliku da vidimo. Ja bas i ne kontam gde ti to voda ulazi u kabinu, i odakle si izvadio svo to lisce. I kako uspeva voda da ti ulazi u kabinu, ako je od spolja (kise)?!?!
| |
|
| |
serhio011 Napredni član
| Naslov: Re: voda u autu Sre Dec 21 2011, 20:26 | |
| koliko ja kapiram na ventilazionu resetku , a sa malo logike i nema odakle drugo sem da mu keder ne dihtuje dobro pa se voda zavlaci izmedju soferke i gume pa se sliva u kabinu | |
|
| |
aleksa Početnik
| Naslov: re Sre Dec 21 2011, 20:30 | |
| to je tunel koji se nalazi ispod plastike i resetke, on je izmedju haube i soferke i na njemu su ucvrsceni i brisaci, sa obe strane do blatobrana imaju rupe velicine ping pong loptice kroz koje izlazi voda koja ucuri unutra i sliva se niz blatobrane pored stuba vrata.svi izlazi fabricki za vodu su procisceni i voda lepo otice ali se i deo sliva u kabinu po limu blatobrana ispod tepiha i sundjeraste izolacije,pored snopa kablova sa suvozaceve strane kako sam zakljucio iz prethodnih postova sa vlagom i magljenjem u kabini to je izgleda njihova boljka koja prouzrokuje magljenje stakala kad se ukljuci grejanje usled isparavanja e sad problem je skinuti ventilacioni sistem jako je nepristupacan dabi tacno utvrdio gde curi pa ako je neko otkprio bio bi mu veoma zahvalan,a nije problem ni soferka jer nju nisam ni kvasio predpostavljam da je problem u nekim spojevima sasije ali gde to je pitanje | |
|
| |
serhio011 Napredni član
| Naslov: Re: voda u autu Sre Dec 21 2011, 20:49 | |
| da nije auto udaran pa puklo sto sta a voda ko voda nasla sebi put | |
|
| |
aleksa Početnik
| Naslov: re Sre Dec 21 2011, 21:23 | |
| prodavac tvrdi da nije udaran a i na nosacima motora i tim gredama ili kako se vec zovu i unutrasnjim blatobranima i kosevimanevidi se nista da je guzvano i ispravljano i nema sveze farbe u odnosu na celokupni auto | |
|
| |
Friky Početnik
Broj poruka : 43 Datum upisa : 12.11.2011 Godina : 45 Lokacija : Varaždin/Hrvatska
| Naslov: Re: voda u autu Pet Dec 23 2011, 07:33 | |
| jedina rupa koju imas sa suvozaceve strane izmedju kabine i motornog prostora je ona od ventilacije. il ti curi na ventilaciji il na shajbi. zao mi je sta ti ovako na neviđeno ne mogu pomoci. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: voda u autu | |
| |
|
| |
| voda u autu | |
|