Uh od kad nije pisano u ovoj temi, danas sam se zestoko namucio da dovedem benzinske dizne u ispravno stanje.
Radi se o nubiri 1,6 motoru sa dodatim plinskim sistemom. Auto je dugo vozen samo na plinu, a benzinske dizne se nisu nikad skidale. Auto ima oko 200.000km predjenih, a zaptivni prstenovi - gumice, pocele su da se raspadaju prilikom vadjenja dizni. Nebi trebalo tako zanemariti benzinski sistem i resavati probleme kad te dovedu u cosak.
Kad sam ih testirao na namenskom uredjaju, delovalo mi je da cu sa dva ciklusa pranja uz konstatan rad dizni, zavrsiti posao i
95% - 100% biti prohodne.
Medjutim, dizne su tako zapekle, da sam posle tri do cetiri sata uspeo da ih dovedem u navedeno stanje. Nemojte voziti auto, a da nikad ne kontrolisete benzinske dizne.
Kad palite auto, benzinske dizne rade dok se automatski ne prebaci na plin ili metan. U diznama ostane odredjena kolicina naseg
cistog benzina. To zarobljeno gorivo sa svojom prljanovstinom lepi se na unutrasne zidove dizni. Kako je postupak jako veliki, tako se debljina taloga povecava i stvrdnjava. A mozete zamisliti koliki su otvori na diznama, pogotovu na onim koje imaju 4 - 6 otvora.
Ziva muka da se dovedu u red i da im se prohodnost goriva dovede kako je konstruktor osmislio. Ali akose na svakih
60.000 - 80.000km kontolisu i vidi da je zaprljanost
presla granicu od 5%. Iskoristiti priliku i odmah ih oprati, sam postupak ce biti kraci. A i nece mnogo kostati....