Pozdrav svima, prvi post.
Zeleo bih da pitam sve da li su imali problem sa cudnim zvukom (kazem "cudan", jer niko od majstora ne zna o cemu se radi). Naime, ujutru, kada prelazim preko lezeceg policajca, cuje se skripa u momentu silaska sa policajca. Skripa se cuje samo u prednjem desnom tocku. Kada predjem levim tockom nema tog zvuka. Takodje, ukoliko je lezeci policajac duzi, prilikom silaska sa istog se cuje udar. Brzina kojom prelazim preko policajaca je oko 30km/h. Silen blokovi su originalni i pregledani, nema lufta nigde u prednjem trapu. Homokineticki je u redu, nema klaparanja prilikom skretanja. Jedino na sta sumnjam je amortizer, mada mislim da njega nisu ni gledali.
Prednji trap su pregledala tri majstora i svaki je rekao da je auto u savrsenom stanju (s obzirom da je presao svega 60600 km za 12 godina, posto je kupljen 2003. a vlasnik je bio moj deda koji je godisnje prelazio 5000km).
Taj zvuk koji se cuje nestaje nakon, koliko mi se cini, zagrevanja i onda ga prakticno nema. Znaci, samo u jutarnjim casovima kada je hladno, ali i kada se auto ohladi nakon stajanja npr. 3h izmedju nekoliko voznji.
Hvala unapred.