Najbolje je da za pocetak skines svoju instrument tablu i da zatim skines foliju i skeniras.I onda imas tacnu povrsinu na kojoj treba da radis i samo je odstampas kada zavrsis.Ako si dokon i imas vremena smislices ti vec nesto.Ovo sa lsike lepo izgleda ali nesto i ne znam nije specijalno po necemu kako kazes brutalno.Ma sa diodama mozes da se igras koliko hoces.
Kod mene na nubiri nisu ni radile sijalice pa sam kod druga nalemio diodu umesto sijalice i samo je zarnuo jedna mi fali pa sam ostavio obicnu sijalicu.
Mozes recimo da kombinujes sa zelenim i crvenim diodicama u kombinaciju da ubacis i narandzastu,samo da en bude mnogo sareno vidi u ps kako ce ispasti.Recimo obrtomer kao i sve ostalo gde je dobro ok tu zelena boja narandzasta ili zuta izmedju gde je lose ili brzo crvena boja
Mislio sam ovako nesto.
Obrtomer do 3000 obrtaja zelena 4000 na narandzasto i preko u crveno
Brzinometar do 80km/h zeleno/80-120 narandzasto/preko 120 crveno
za gorivo kontra kada je na min crveno izmedju narandzsto a kada je pun zeleno.
temparatura kada je hladan moze i plavicasto ili narandzsto da ne menjamo/kada je na radnoj zeleno i dalje u crveno.
To je najednostavnije staticki da se postave.A ako imas neki kontroler pa mozes sta god da ti padne napamet.
Samo jos jedan savet,ne moras da stampas na plastici,to se stampa na foto papiru.Pozdrav srecno sa radovima