| klima i ostali dugmicic | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Compus_Sui Početnik
Broj poruka : 27 Datum upisa : 04.08.2011 Godina : 50 Lokacija : Sombor
| Naslov: klima i ostali dugmicic Čet Okt 13 2011, 20:03 | |
| Dali bi neko mogao da objasni koriscenje klime tj svih onih dugmica.I interesuje me posto sad je hladno a stakla se bas magle koji je od tih modova po iskustvu najbolji. bilo bi lepo ako moze neka slika hvala unapred. | |
|
| |
joca Napredni član
Broj poruka : 507 Datum upisa : 21.09.2010 Godina : 55 Lokacija : sremska mitrovica
| Naslov: Re: klima i ostali dugmicic Pet Okt 14 2011, 20:05 | |
| - Compus_Sui ::
- Dali bi neko mogao da objasni koriscenje klime tj svih onih dugmica.I interesuje me posto sad je hladno a stakla se bas magle koji je od tih modova po iskustvu najbolji.
bilo bi lepo ako moze neka slika hvala unapred. stavis na automatski mod i vozi,ako je nedovoljno onda samo za gore. | |
|
| |
Compus_Sui Početnik
| Naslov: Ok je to za automatski Sub Okt 15 2011, 17:21 | |
| Ali mene zanimaju ostali dugmici ono skroz dole desno na klimi sto ima srvenu sijalicu srticu kad se ukljuci pa recimo ona dva izmedju toplo hladno tj gore dole auto i prozor.Pa nevezano za klimu imam neki potenciometra sa farom nacrtanim levo od volana pored potenciometra za jacinu osvetljenja instrument table uglavnom nemam uputstvo pa me zanima tudja znajnje i iskustva. Hvala unapred! | |
|
| |
joca Napredni član
Broj poruka : 507 Datum upisa : 21.09.2010 Godina : 55 Lokacija : sremska mitrovica
| Naslov: Re: klima i ostali dugmicic Ned Okt 16 2011, 04:48 | |
- Ali mene zanimaju ostali dugmici ono skroz dole desno na klimi sto ima srvenu sijalicu srticu kad se ukljuci pa recimo ona dva izmedju toplo hladno tj gore dole auto i prozor.Pa nevezano za klimu imam neki potenciometra sa farom nacrtanim levo od volana pored potenciometra za jacinu osvetljenja instrument table uglavnom nemam uputstvo pa me zanima tudja znajnje i iskustva.
Hvala unapred! prvo ti je grejanje retrovizora i zadnjeg stakla a drugo stelovanje visine farova. | |
|
| |
FSLANDER Početnik
Broj poruka : 38 Datum upisa : 20.11.2011 Godina : 43 Lokacija : Ludi Zrenjanin
| Naslov: Re: klima i ostali dugmicic Ned Nov 20 2011, 03:29 | |
- Dali bi neko mogao da objasni koriscenje klime tj svih onih dugmica.I interesuje me posto sad je hladno a stakla se bas magle koji je od tih modova po iskustvu najbolji.
bilo bi lepo ako moze neka slika hvala unapred. ukoliko nisi dobio potrebne info.poslacu ti sliku.Inace na klimi ti je ne samo mod za toplo hladno vec i za grejace retrovizora,zadnje staklo,grejanje sofersajbne,automatska dijagnostika itddd. | |
|
| |
Compus_Sui Početnik
| Naslov: klima Ned Nov 20 2011, 07:48 | |
| Moze voleo bih da znam tacno sta i kako unapred hvala. | |
|
| |
FSLANDER Početnik
| Naslov: Daewoo Leganza ATC manual -short edition Pon Nov 21 2011, 05:03 | |
| Buduci da sam novi na forumu,imam jos 5 dana da mi odobre da postavljam fotografije i linkove.Imam spremljeno za tebe jedno od uputstva i ono sam postavio na megaupload,mozes kada hoces da skines,a ja se nadam da je link koji sam u ovom tekstu postavio odobren od strane foruma iako nije proslo tih 5 dana.
u svakom slucaju ako zelis poslacu ti na mail ili ukucaj na Guglu megaupload i na njihovom pretrazivacu upisi: Daewoo Leganza CDX 2.2 manual for drivers, i pokazace ti moj direktorijum i ti ga otvori unutra su dva fajla za Microsoft Office;a onda cu i slike i fajlovejavno ovde na forumu na objavim.T.j samo slike koliko sam primetio da odobravaju ,samo. Pozdrav
p.s kada je meni trebalo uputstvo nisam mogao nikako da dodjem do njega,niti da ga kupim.Buduci da znam osecaj kada ti treba nesto a ljudima tesko da pomognu zbog toga sam licno i kreirao kompletno uputstvo za mnoge automobile,a one detaljnije,pa cak i interaktivna uputstva,nazvao sam,uputstva za vozace,nisam dovrsio do kraja programiranje ali cu to uciniti jer ne zelim da mnogi ljudi prodju kao sto sam ja,vec da im olaksam koliko je u mojoj moci.I uputstva su sva besplatna.
[i] | |
|
| |
borcham Početnik
Broj poruka : 19 Datum upisa : 09.02.2011 Godina : 46 Lokacija : Nis
| Naslov: Re: klima i ostali dugmicic Pon Nov 21 2011, 06:28 | |
| Možeš li da mi pošalješ to uputstvo na mail. Probao sam da nađem file na megaupload-u ali nisam uspeo. šalji na [You must be registered and logged in to see this link.]Hvala. | |
|
| |
Compus_Sui Početnik
| Naslov: megaupload Pon Nov 21 2011, 09:53 | |
| Ista stvar kao i gornja poruka nema u pretrazivacu na megaupload nemoze se naci. E sad ja ima cdx 2.0 predpostavljam da je svuda isto.ako mozes posalji i meni na mail [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
FSLANDER Početnik
| Naslov: Re: klima i ostali dugmicic Pon Nov 21 2011, 22:04 | |
| Da ,U ovom jednostavnom uputstvu govori se o ATCu odnosno automatskoj klima uredjaju.Tako da li je Leganza SE ili CDX,2.0,2.2 ne bitno je ,koliko sam upoznat radi se o istom kontroleru {ATCu} | |
|
| |
Compus_Sui Početnik
| Naslov: klima Uto Nov 22 2011, 08:06 | |
| FSLANDER hvala na iscrpnim odgovorima. | |
|
| |
FSLANDER Početnik
| Naslov: Re: klima i ostali dugmicic Uto Nov 22 2011, 13:09 | |
| Postavicu i slike na forumu i za ostale,samo da mi prodje jos tih nekoliko dana. | |
|
| |
FSLANDER Početnik
| Naslov: Re: klima i ostali dugmicic Ned Nov 27 2011, 04:00 | |
| | |
|
| |
FSLANDER Početnik
| Naslov: DWL ATC basic manual Ned Nov 27 2011, 04:08 | |
|
Poslednji put izmenio FSLANDER dana Ned Nov 27 2011, 17:08, izmenio ukupno 6 puta | |
|
| |
FSLANDER Početnik
| Naslov: DIAGNOSTIKA ATCa Ned Nov 27 2011, 04:15 | |
|
Poslednji put izmenio FSLANDER dana Pon Nov 28 2011, 22:34, izmenio ukupno 4 puta | |
|
| |
Compus_Sui Početnik
| Naslov: respesct Ned Nov 27 2011, 11:08 | |
| FSLANDER Svaka cast sve u tanka crevca objasneno, | |
|
| |
borcham Početnik
Broj poruka : 19 Datum upisa : 09.02.2011 Godina : 46 Lokacija : Nis
| Naslov: Re: klima i ostali dugmicic Uto Nov 29 2011, 20:14 | |
| | |