Admin Admin
Broj poruka : 43 Datum upisa : 24.03.2010
| Naslov: Poliranje farova - Daewoo Matiz Uto Mar 06 2012, 08:37 | |
| | |
|
Megasp Naprednjak
Broj poruka : 1323 Datum upisa : 12.05.2011 Godina : 40 Lokacija : Uzice
| Naslov: Re: Poliranje farova - Daewoo Matiz Uto Mar 06 2012, 14:12 | |
| Ovo je samo copy paste iz moje teme kako sam ja uradio na nubiri,bez polirke fenova itd. Smirgla,voda,pasta,zivci. Evo ispolirao sam farove(prvi put sam radio) Ja sam radio sa vodenim smirglama 1000,1500 i 2000.Morate non stop kvasiti far dok smirglate.Ja sam sa svakom smirglom presao po 20 minuta jer nije previse bio matiran ali ipak su smetali za svaki slucaj mozete i 30 min. Far je bio ovakav Posle smirgle 1000 20 min POsle smirgle 1500 20 min Posle smirgle 2000 min Koristio sam neku pastu za poliranje stara 10 god I trljao nekih 5 minuta sa njom i na kraju je ovako ispalo Ako matira skroz dok polirate nemojte se brinuti jer to i treba da se desi,Kod skroz pozutelog fara mi je daleko vise matiralo nego ovde ali to mozete videti u drugoj temi pisao sam OVDE | |
|
donVaske Početnik
Broj poruka : 28 Datum upisa : 26.07.2011
| Naslov: Re: Poliranje farova - Daewoo Matiz Pon Jul 02 2012, 17:02 | |
| Danas sam video ovaj topik i rekoh da probam. Koristio sam Vodenu smirglu: 1000-1500-2000 Sve po propisu, non-stop da se prska sapunica i da se trlja. Jedino sto sam zaboravio je da uzmem tu "Pastu za poliranje", pa sam iskoristio pastu za zube i ispalo je ok, zadovoljan sam, mogao sam jos da trljam i da radim, ali morao sam hitno da zavrsim neki posao kolima, tako da sam ubrzao proces malo. Prvo staklo mi je ispalo super, ali drugo je nekako i dalje mutno, nije zuto vise, nego sivkasto, mutno nekako nece da se skine :/ Evo par slika: I nakon poliranja I jedino me desni zeza, skinuo sam ono zuto prljavo i sve ali sivkasto je, mutno i dalje: | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Poliranje farova - Daewoo Matiz | |
| |
|