hm. jako si me pogresno shvatio. kao prvo ja se nepalim na pecurkice sa buvljaka ako zelis da se vredjas nije problem samo lepo si rekao tvoja stara skola... hehe nju mozes naci samo u nekom narodnom muzeju. sto se tice tuninga nadji malo vremena pa ako zelis da naucis nesto sto valja. volim izazove sto se automobilizma tice. sto se voznje tice vozim samo max. brzinom na tuning styling skupovima i trke 1-1 batajnica. jbg znam da moje celo nije na slici i da nepise ko sam ali na slici je nesto sto sam sam modifikovao i na cemu jos uvek radim. jako cenim i postujem staru skolu od koje smo svi i poceli da se ucimo,ali svako ima svoj stil kao ti i ja,ali ja tvoj stil i umece ne pocenjujem i ne nagadjam sta i kako radis,ali sam siguran da to sto znas nije dovoljno za ovo sto se danas koristi i vozi,a ja se razumem i u staro i novo. sam mi reci u koju oblast se najbolje razumes motor,menjac,instalacija? postavicu ti jedno pitanje iz jedne oblasti zelim da vidim koliko i sta znas eto ako ti nije problem kazi i iz koje god godine zelis da ti postavim i koji god model automobila svejedno je. V.poz.