Broj poruka : 51 Datum upisa : 24.04.2010 Lokacija : Futog
Naslov: Rukohvat na vratima polomljen Čet Dec 22 2011, 17:28
Malo jače nesmotreno otvorih vrata i ostade mi rukohvat u ruci.Pošto radim bukvalno od jutra do mraka svaka informacija o novim ili polovnim delovima bi mi dobro došla.Prvenstveno telefoni NS i okolina.Ako bi neko još znao koliko to otprilike košta i kako se menja.Zvao sam servis gde održavam auto kažu da ne mogu da nabave ni novu ni polovnu.Ako neko zna telefon čoveka iz Veternika što prodaje delove neka pošalje na p.p.da podjem od najbližeg.U pitanju su vozačeva vrata.Pozdrav i hvala unapred.
daki_nis Član
Broj poruka : 155 Datum upisa : 10.01.2011
Naslov: Re: Rukohvat na vratima polomljen Pet Dec 23 2011, 08:18
lanossx ::
Malo jače nesmotreno otvorih vrata i ostade mi rukohvat u ruci.Pošto radim bukvalno od jutra do mraka svaka informacija o novim ili polovnim delovima bi mi dobro došla.Prvenstveno telefoni NS i okolina.Ako bi neko još znao koliko to otprilike košta i kako se menja.Zvao sam servis gde održavam auto kažu da ne mogu da nabave ni novu ni polovnu.Ako neko zna telefon čoveka iz Veternika što prodaje delove neka pošalje na p.p.da podjem od najbližeg.U pitanju su vozačeva vrata.Pozdrav i hvala unapred.
Ratko veternik 063/77-98-588
lanossx Početnik
Broj poruka : 51 Datum upisa : 24.04.2010 Lokacija : Futog
Naslov: Rukohvat na vratima polomljen Pet Dec 23 2011, 20:29
Zvao sam čoveka iz Veternika,trenutno nema ali može nabaviti sledeće nedelje.Cena je 10 eura.Dogovorili smo se da se čujemo u četvrtak,petak.Zahvaljujem za telefon daki_nis.