| Pozuteli farovi | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
metrocop Moderator
Broj poruka : 281 Datum upisa : 12.08.2010 Godina : 38 Lokacija : Bg
| Naslov: Pozuteli farovi Uto Avg 17 2010, 01:16 | |
| Primetio sam da su mi farovi na gornjem delu koji naleze na strukturu, pozuteli... Kako mi je to upalo u oci tako sam poceo da primecujem to i na ostalim daewoo automobilima. Mahom na lanosu i Leganci. Zna li neko zbog cega se to desava i sta uraditi da to vise ne zuti Mozda jeste banalna stvar ali cisto estetike radi bi to sredio. Neki majstor mi je nudio da za 20 evra to ocisti i da se vise nikad ne zuti... sta bi mu radio nemam pojma...al znam da mu necu dati te pare )) | |
|
| |
ivan85_zmaj Član
Broj poruka : 484 Datum upisa : 09.06.2010 Godina : 39 Lokacija : Smederevo
| Naslov: Re: Pozuteli farovi Sub Avg 21 2010, 23:09 | |
| Hehehehe.... Ja sam na mojoj Nubiri to sam resio. Skino sam far sa vozila, a onda sam odvojio staklo od ostalog dela (plasticnog), izvadio socivo, a onda sam ceo far lepo izglancao, ocistio stakla sa unutrasnje strane, socivo, sklopio i vratio nazad. Sve u svemu bolje svetli nego pre te intervencije. Posao jeste dosta pipljiv i tezak, ali uspesno je odradjen. Tamo gde mi je nagorela i pozutela plastika, kupio sam aluminijumsku lepljivu traku, i to sam oblozio sa tim, tako da je i estetski a i funkcionalno doslo do izrazaja. Mada, ja sam bio spreman da promenim taj far, pa sam eto pokusao da mu nesto uradim. Ali nije iskljuceno da prilikom demontaze moze i da pukne. Tako da vrlo oprezno treba raditi ili bolje ne dirati nista ako nisi spreman da kupis drugi.... | |
|
| |
baguda Početnik
Broj poruka : 6 Datum upisa : 19.05.2010
| Naslov: Re: Pozuteli farovi Čet Okt 07 2010, 17:56 | |
| polir pasta polirka i udri problem resen bar sam ja tako resio | |
|
| |
metrocop Moderator
Broj poruka : 281 Datum upisa : 12.08.2010 Godina : 38 Lokacija : Bg
| Naslov: Re: Pozuteli farovi Čet Okt 07 2010, 18:26 | |
| Jel imas neku caku za skidanje fara? Da mi se ne bi desilo da ga slomim ili nesto sl. Tj nasta da obratim paznju? | |
|
| |
FSLANDER Početnik
Broj poruka : 38 Datum upisa : 20.11.2011 Godina : 43 Lokacija : Ludi Zrenjanin
| Naslov: Re: Pozuteli farovi Ned Nov 20 2011, 03:13 | |
| - metrocop ::
- Jel imas neku caku za skidanje fara? Da mi se ne bi desilo da ga slomim ili nesto sl. Tj nasta da obratim paznju?
Imas ''zivu gumu'' okolo i jedan mali sraf .Ziva guma je duboko ulepljena i tesko je odvajati plastiku ali ne i nemoguce.Ukoliko niso ocistio farove mogu ti poslati fotografije .A pasta za zube je najbolje i najjevtinije sredstvo. | |
|
| |
Compus_Sui Početnik
Broj poruka : 27 Datum upisa : 04.08.2011 Godina : 50 Lokacija : Sombor
| Naslov: I leganza Ned Nov 20 2011, 07:59 | |
| I moja leganza ima isti problem slike govore hiljadu reci unapred hvala.Ako mozes postavi sigurnije je kad covek tacno vidi sta treba da uradi. | |
|
| |
FSLANDER Početnik
Broj poruka : 38 Datum upisa : 20.11.2011 Godina : 43 Lokacija : Ludi Zrenjanin
| Naslov: Re: Pozuteli farovi Ned Nov 27 2011, 03:50 | |
| | |
|
| |
Compus_Sui Početnik
Broj poruka : 27 Datum upisa : 04.08.2011 Godina : 50 Lokacija : Sombor
| Naslov: slika Pet Dec 30 2011, 09:44 | |
| Dali se samo odvrnu taj manji i veci poklopac pa se dolazi do sociva? | |
|
| |
Macne Početnik
Broj poruka : 6 Datum upisa : 14.06.2011 Godina : 34 Lokacija : Beograd,Kaludjerica
| Naslov: Re: Pozuteli farovi Uto Jul 10 2012, 20:58 | |
| farove samo ispoliras,meni su farovi bili zuti,uzeo smrgle i ispolirao to... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pozuteli farovi | |
| |
|
| |
| Pozuteli farovi | |
|