Daewoo Srbija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srpski forum o daewoo automobilima.

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Potrosnja gasa

Ići dole 
+11
cvija007
debejko
dellas
bokilava
Megasp
joca
metrocop
BT
serhio011
ivan85_zmaj
zilevig
15 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2
AutorPoruka
FSLANDER
Početnik
Početnik
FSLANDER

Broj poruka : 38
Datum upisa : 20.11.2011
Godina : 43

Potrosnja gasa - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Potrosnja gasa   Potrosnja gasa - Page 2 EmptyPet Dec 02 2011, 18:04

Megasp ::
Trenutno u ovim hladnim danima potrosnja je oko 12L gradske voznje i oko grada po 20-30 km u pravcu.Nubira 1,6 16v karavan,vakumski sistem

A sta kazes za BMB 98?
Nazad na vrh Ići dole
kafke
Početnik
Početnik
kafke

Broj poruka : 12
Datum upisa : 05.03.2015

PočaljiNaslov: Re: Potrosnja gasa   Potrosnja gasa - Page 2 EmptyPet Mar 06 2015, 14:39

Ljudi, čitam vaše postove i sve čini mi se da ja imam "sreće":
Nubira '99., 1.6 , sekvent plin, medjugradska vožnja - 8.9 L/100km (mereno na 1000km). voznja
Sipam plin na EKO pumpi.
Pali na benzin i prebacuje kada se ugreje.

Pozdrav
Nazad na vrh Ići dole
Tesla87A
Početnik
Početnik

Broj poruka : 9
Datum upisa : 17.09.2015

PočaljiNaslov: Re: Potrosnja gasa   Potrosnja gasa - Page 2 EmptySub Sep 19 2015, 05:44

Nije da ti imas srece a drugi je nema, potrosnja plina u mnogome zavisi i od same ugradnje plinskog sistema. Da li je bas sve uradjeno kako treba, da bi se sama potrosnja dovela u ispravno stanje.

Drugo, veliki faktor je objektivna pohabanost motora, jos ako malo jace trosi ulje, evo ti problema.

Trece, u mnogo me zavisi kakav je ko na papucici gasa, reli voznja zna da proguta 50% - 70% vise. 

Kod starijih venturi plinskih sistema, plin se perfektno moze podesiti uz pomoc analizatora izduvnih gasova ( sto na zalost ima jako mali broj servisa ). Dok se sekvent sistem podesava, kopiranjem benzinske mape za taj auto uz malu korekciju ( jer sama goriva plin/benzin nemaju isti snagu ).
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Potrosnja gasa   Potrosnja gasa - Page 2 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Potrosnja gasa
Nazad na vrh 
Strana 2 od 2Idi na stranu : Prethodni  1, 2
 Similar topics
-
» Potrosnja gasa leganza 2.0 16v!
» Cena Auto Gasa
» lanos pomoc oko ler gasa ....
» Blokada pedale gasa
» Ne preporucujem ugradnju gasa ni za jedno Daewoo vozilo.

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Daewoo Srbija :: Mehanika :: Autogas (LPG)-
Skoči na: