ifuljatic Početnik
Broj poruka : 2 Datum upisa : 11.01.2011
| Naslov: Gasi se i pali sat Sre Jan 12 2011, 06:56 | |
| Imam Kalos 2003.god i stalno mi se gasi i pali sat. Pretpostavljam da je nešto do kontakata. Da li netko zna kako otvoriti taj dio gdje je sat. Hvala | |
|
zeks Član
Broj poruka : 211 Datum upisa : 18.07.2010 Godina : 67 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Gasi se i pali sat Sre Jan 12 2011, 08:21 | |
| kod mene je isti slučaj ali obično ne radi upali se samo kod ekstremno niskih ili visokih temperatura pregledao sam osigurače i sve u redu dalje nisam pokušavao jer i ovako ne gledam na sat više gledam u onu za motor ta konstantno gori navodno od lošeg goriva na dijagnostici pozdrav | |
|
ifuljatic Početnik
Broj poruka : 2 Datum upisa : 11.01.2011
| Naslov: Re: Gasi se i pali sat Sre Jan 12 2011, 08:51 | |
| - zeks ::
- kod mene je isti slučaj ali obično ne radi upali se samo kod ekstremno niskih
ili visokih temperatura pregledao sam osigurače i sve u redu dalje nisam pokušavao jer i ovako ne gledam na sat više gledam u onu za motor ta konstantno gori navodno od lošeg goriva na dijagnostici pozdrav Hvala na odgovoru. Ista stvar je i meni. Pali se kod ekstermno niskih temperatura, samo što me nervira to što kad se upali pokazuje drugo vrijeme. Iskreno najrađe bi ga ugasio ali ne znam kako da dođem do njega. Pozdrav | |
|
dixy Moderator
Broj poruka : 495 Datum upisa : 09.08.2010 Godina : 43 Lokacija : Beograd-Dobanovci
| Naslov: Re: Gasi se i pali sat Sre Jan 12 2011, 17:23 | |
| Potrazi u servisnom prirucniku, trebalo bi da ima nesto o tome Ako si vican, mozes sam, a ako ne, bolje da to elektricar uradi. Pozdrav | |
|
dexns Početnik
Broj poruka : 34 Datum upisa : 07.12.2010 Godina : 46 Lokacija : Novi Sad
| Naslov: Re: Gasi se i pali sat Čet Jan 13 2011, 19:16 | |
| - zeks ::
- kod mene je isti slučaj ali obično ne radi upali se samo kod ekstremno niskih
ili visokih temperatura pregledao sam osigurače i sve u redu dalje nisam pokušavao jer i ovako ne gledam na sat više gledam u onu za motor ta konstantno gori navodno od lošeg goriva na dijagnostici pozdrav probaj da ocistis dizne u nekom servisu , meni je stalno gorela lampica (ona kao mali motol iliti chek engine) , cak sam menjao i EGR ventil za koji sam se "izuo" pre dve godine 8.000,00 ... i nije pomoglo...i lepo otisao u ovlasceni servis , kad oni "kakv EGR ventil ?! , samo su ti prlljave dizne" .... oda tada sam presao 30.000 km i nije se jos upalila | |
|
zeks Član
Broj poruka : 211 Datum upisa : 18.07.2010 Godina : 67 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Gasi se i pali sat Pet Jan 14 2011, 08:19 | |
| hvala probaću na proleće a treba da menjam srednji lonac i cev auspuha 6000rsd yadnji lonac ću da krpim cena ~14000rsd pa ću posle čistiti dizne inače auto ide ko sat a ja kao stari vozač osetim po sluhu ako nešto nije u redu tako da mi je ta elektronika samo smetnja pozdrav | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Gasi se i pali sat | |
| |
|