Daewoo Srbija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srpski forum o daewoo automobilima.

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Servo upravljac !!!!!

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
Gogy
Početnik
Početnik
Gogy

Broj poruka : 41
Datum upisa : 08.01.2013
Godina : 40

Servo upravljac !!!!! Empty
PočaljiNaslov: Servo upravljac !!!!!   Servo upravljac !!!!! EmptyUto Okt 08 2013, 14:18

Drugari javio mi se "problem'',dakle osetio sam pre dva dana otpor u volanu pa prestane normalno lako okrece pa odjednom opet mali otpor ,znaci da se javlja neki problem sa servo upravljacem,po vama vama sta to moze da bude,da li je mozda potrebno promeniti ulje ili vec nesto trece?Hvala unapred
Nazad na vrh Ići dole
Megasp
Naprednjak
Naprednjak
Megasp

Broj poruka : 1323
Datum upisa : 12.05.2011

PočaljiNaslov: Re: Servo upravljac !!!!!   Servo upravljac !!!!! EmptyUto Okt 08 2013, 19:36

Jbg ulje se i ne menja u servu,ili je neki vazduh ili te pumpa zeza mada najverovatnije pumpa
Nazad na vrh Ići dole
Gogy
Početnik
Početnik
Gogy

PočaljiNaslov: Re: Servo upravljac !!!!!   Servo upravljac !!!!! EmptyUto Okt 08 2013, 19:46

KOliko kosta pumpa nova i polovna ako znas mozda?
Nazad na vrh Ići dole
Megasp
Naprednjak
Naprednjak
Megasp

PočaljiNaslov: Re: Servo upravljac !!!!!   Servo upravljac !!!!! EmptyUto Okt 08 2013, 20:15

E to nisam menjao pa i ne znam iskreno.Pitaj daki nis on ti rastura daewoo aute i pedja iz bg
Nazad na vrh Ići dole
Gogy
Početnik
Početnik
Gogy

PočaljiNaslov: Re: Servo upravljac !!!!!   Servo upravljac !!!!! EmptySre Okt 09 2013, 14:52

Resio sam problem ,sreca pa nije pumpa nego eto takoreci glupost,krst volana,tj letve je malo zaribao i pruzao mi otpor,vrlo jednostavno resen problem prskanjem spreja za podmazivanje i sad radi normalno bravo
Nazad na vrh Ići dole
Megasp
Naprednjak
Naprednjak
Megasp

PočaljiNaslov: Re: Servo upravljac !!!!!   Servo upravljac !!!!! EmptySre Okt 09 2013, 19:53

Pa super.Znaci nije zujala odnosno hucala radila je normalno po zvuku
Nazad na vrh Ići dole
Gogy
Početnik
Početnik
Gogy

PočaljiNaslov: Re: Servo upravljac !!!!!   Servo upravljac !!!!! EmptySre Okt 09 2013, 21:24

Ma da po zvuku sve normalno al je bio otpor u volanu pa popusti,pa opet zategne bas se osecalo kad motam pun ali dobro je da je krst tako da je sad podmazam i sljaka lepo Smile
Nazad na vrh Ići dole
radoslav
Početnik
Početnik

Broj poruka : 61
Datum upisa : 31.12.2010

PočaljiNaslov: Re: Servo upravljac !!!!!   Servo upravljac !!!!! EmptySre Jul 30 2014, 21:00

Vece zelim. Iako je zadnji unuos na ovu temu bio prosle godine-meni se ovaj problem javio na Nubiri{1.6 16V-karavan} posle ovih letnjih pljuskova. Otisao kod "trapadzije" da pregleda trap--kaze sve utegnuto. Nasprica nesto kao WD 40 na krst untar kabine na ispod komandne table--posle toga vec bilo lakse za motanje. Dodjem kuci--uzmem grafitnu mast pa malo prstima malo drvcetom i ja podmazem krst i unutra i u motornom prostoru. U motornom prostoru nije pristupacno pa sam malo masti stavio pomocu drvceta ali sam ga vise natopio WDom {velika dozna sto ima slamku za spricanje}. Na kraju uzmem i ulje zamenim--kupio spric u apoteci pa polako izvukao i posle dosuo novo ulje. Posle probao---ide--mota. 
Ali ostao mi jedan problemcic---na dan pre ovoga sa motanjem volana--palio mi lampicu ABSa--probam koci ali stvarno nema onog efekta koji daje ABS. Sutradan krenem stoji upaljena. Posle nekog vremena se ugasi i cini mi se kada skrecem i kocim on i na maalim brizinama daje ono drhtanje papucice kocnice kada se aktivira ABS. Ima jos jedna pojedinost--a tako se ponasa otkada sam preuzeo auto--kada upalim i podjem---oseti se na prednjem kraju kao neko blago struganje metal o metal.To traje metar-dva kako krenem. Kada se sada to struganje oseti lampica se ne pali odmah nego posle nekog vremena. A ako se nema tog struganja a lampica je gorela--ostaje upaljena. E sada?
Da li iko zna sta je? Mogu li ja to sam da popravim?
Hvala.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Servo upravljac !!!!!   Servo upravljac !!!!! Empty

Nazad na vrh Ići dole

Servo upravljac !!!!!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Tecnost za servo upravljac