Daewoo Srbija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srpski forum o daewoo automobilima.

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Sarafi za espero?

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
alkatraz1
Početnik
Početnik

Broj poruka : 37
Datum upisa : 03.07.2012

Sarafi za espero? Empty
PočaljiNaslov: Sarafi za espero?   Sarafi za espero? EmptySub Jan 05 2013, 17:38

Pozdrav ljudi,radio sam na mom esperu neki remont,voden,remenje,spaneri...kako sam morao da poskidam pola motora...odvajao sam sve sarafe na jedno mjesto...dok sam otisao da pokupujem djelove,dva tri dana,sarafi su misticno nestali...e sad imam problem,neki od njih nisu standardni...npr. na malom zupcaniku,remenica,radilice,skroz dole sto stoji,ima jedan veliki saraf u sredini,mislim 17 glava,a sa strane imaju 4 imbusa,7 ali ne znam ni duzinu ni koji je navoj.Zatim za vodenu pumpu,mislim da su neki standardni,ali ne znam ni koji,pumpa je opelova.Zatim sa spanera idu 2 sarafa.Gornji zupcanik,saraf u sredini veliki.

Ako neko ima kakve dimenzije ili ideju kako da nabavim,narucim ili da odem kod tokara,sta da mu kazem koje sarafe da mi napravi.Ne znam ima li gdje kakav program ili user manual,gdje to pise.
Nazad na vrh Ići dole
DEspero
Početnik
Početnik

Broj poruka : 20
Datum upisa : 08.08.2012

Sarafi za espero? Empty
PočaljiNaslov: Re: Sarafi za espero?   Sarafi za espero? EmptySub Jan 05 2013, 20:09

ja sam uspeo da iskopam na netu neko uputstvo servisno ali je na rumunskom No mada dosta je detaljno i slikovito mislim i da pisu dimenzije za srafove u parts katalogu na kraju svakog segmenta. 16 MB je mogu nekako da ti sibnem ili na mail ili nekako pa da probas da nadjes.
Nazad na vrh Ići dole
alkatraz1
Početnik
Početnik

Broj poruka : 37
Datum upisa : 03.07.2012

Sarafi za espero? Empty
PočaljiNaslov: Re: Sarafi za espero?   Sarafi za espero? EmptyPon Jan 14 2013, 16:58

Moze,moj mail je [You must be registered and logged in to see this link.],posali pa cu google translate,sta da se radi...snacu se i sa rumunijom Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Sarafi za espero? Empty
PočaljiNaslov: Re: Sarafi za espero?   Sarafi za espero? Empty

Nazad na vrh Ići dole

Sarafi za espero?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Abs Espero
» ESPERO