lix Početnik
Broj poruka : 6 Datum upisa : 02.03.2011
| Naslov: Tecnost za hladjenje motora Pet Jun 15 2012, 20:03 | |
| Pozdrav,imam Lanosa `99 god 1.4 Interesuje me kako da ispustim tecnost za hladjenje motora? Na donjoj strani hladnjaka pronaso sam plasticni cep , odvio ali je tu samo izaslo 2,5 l tecnosti.Da li postoji drugi cep za ispustanje tecnosti iz motora obzirom da u uputstvu koje je na nemackom stoji da je ukupna kolicina tecnosti za hladjenje 7 l.Iso sam kod vise mehanicara niko nije znao gde se ispusta ostala tecnost iz motora.hvala unapred | |
|
daki_nis Član
Broj poruka : 155 Datum upisa : 10.01.2011
| Naslov: Re: Tecnost za hladjenje motora Pet Jun 15 2012, 21:56 | |
| - lix ::
- Pozdrav,imam Lanosa `99 god 1.4 Interesuje me kako da ispustim tecnost za hladjenje motora? Na donjoj strani hladnjaka pronaso sam plasticni cep , odvio ali je tu samo izaslo 2,5 l tecnosti.Da li postoji drugi cep za ispustanje tecnosti iz motora obzirom da u uputstvu koje je na nemackom stoji da je ukupna kolicina tecnosti za hladjenje 7 l.Iso sam kod vise mehanicara niko nije znao gde se ispusta ostala tecnost iz motora.hvala unapred
pozdrav, nema drugog mesta za ispustanje, moraces da skidas creva ako hoces bas sve da ispustis | |
|
lix Početnik
| Naslov: Re: Tecnost za hladjenje motora Sub Jun 16 2012, 17:50 | |
| Hvala,pozdrav... Ali da l je moguce da staje do 7 l kako pise u njegovom uputstvu.. | |
|
daki_nis Član
Broj poruka : 155 Datum upisa : 10.01.2011
| Naslov: Re: Tecnost za hladjenje motora Ned Jun 17 2012, 10:48 | |
| - lix ::
- Hvala,pozdrav... Ali da l je moguce da staje do 7 l kako pise u njegovom uputstvu..
7l staju kad se motor sklopi u fabriku i prvi put se sipa tecnost. i da skines sva creva da ispustis vodu u bloku uvek ostane, u vodenoj pumpi... 7 ne mogu da stanu nikad, 5-6 najvise | |
|
lix Početnik
| Naslov: Re: Tecnost za hladjenje motora Ned Jun 17 2012, 17:33 | |
| hvala ti | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Tecnost za hladjenje motora | |
| |
|