Pozdrav svima !
Ja sam protivno pravilima lepog ponašanja uleteo na forum sa pitanjima i zaboravio da se predstavim, izvinjam se zbog toga.
Živim u Kaću pored Novog Sada. Skoro (pre para nedelja) sam kupio polovnog Lanosa 1.4, 2001, 5 vrata (nemac), metalik tamno plave boje. Auto je generalno u dobrom stanju i lepo očuvan ali naravno kao i svaki polovni auto ima svoje mušice koje sada vijam da ispravim.
Brat mi vozi već nekoliko godina Lanosa 1.5, 2001, 4 vrata i zbog njegovog pozetivnog iskustva sa ovim kolima i ja sam odlučio da dam šansu Lanosu. Naravno, tome je zanačajno doprinelo i dobar odnos cene/opreme koja prati koreanska auta.
Autu je odmah uradjen veliki servis (svi filteri, svećice, ulje, španer, zupčasti), ugradjen sekvent gas (AC Stag). Treba da zamenim prednje diskove i pločice (sve sam kupio, samo vreme da me posluži). Takođe, hoću da zamenim i PK kaiš (postojeći nije loš ali kada sam već sve menjao...) tako da znam da bar što se mene tiče koliko toliko spremio kola za normalnu ekspataciju.