Daewoo Srbija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srpski forum o daewoo automobilima.

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

šolje amortizera za kalosa

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
zorano
Početnik
Početnik

Broj poruka : 20
Datum upisa : 28.03.2012
Godina : 55

šolje amortizera za kalosa Empty
PočaljiNaslov: šolje amortizera za kalosa   šolje amortizera za kalosa EmptyUto Maj 15 2012, 22:58

da li neko možda zna gde mogu u bgd da kupim prednje šolje amortizera za kalosa 1,4 i ako može preporuka za nekog majstora. hvala unapred
Nazad na vrh Ići dole
ceronimus
Početnik
Početnik
ceronimus

Broj poruka : 82
Datum upisa : 10.08.2011

PočaljiNaslov: Re: šolje amortizera za kalosa   šolje amortizera za kalosa EmptySre Maj 16 2012, 09:57

ja sam uzeo u JEKON auto... a meni je to radio drugar...i ja ti mogu sa mojom odgovornoscu preporuciti mog drugara...pritom ce ti naplatiti manje nego servis...
Nazad na vrh Ići dole
zorano
Početnik
Početnik

PočaljiNaslov: Re: šolje amortizera za kalosa   šolje amortizera za kalosa EmptySre Maj 16 2012, 19:28

hvala ceronimuse na info, zvaću ih a može i fon od ortaka za zamenu samo ja ne znam baš dobro kako idu privatne poruke jer sam nov na forumu i inače nisam ranije bio ni na jednom pa neznam jer može javno broj od ortaka.
Nazad na vrh Ići dole
ceronimus
Početnik
Početnik
ceronimus

Broj poruka : 82
Datum upisa : 10.08.2011

PočaljiNaslov: Re: šolje amortizera za kalosa   šolje amortizera za kalosa EmptyČet Maj 17 2012, 08:31

imas poruku
Nazad na vrh Ići dole
dexns
Početnik
Početnik
dexns

Broj poruka : 34
Datum upisa : 07.12.2010
Godina : 46

PočaljiNaslov: Re: šolje amortizera za kalosa   šolje amortizera za kalosa EmptyČet Maj 17 2012, 20:09

zorano ::
da li neko možda zna gde mogu u bgd da kupim prednje šolje amortizera za kalosa 1,4 i ako može preporuka za nekog majstora. hvala unapred

koji su simptomi kad odu šolje ?
Nazad na vrh Ići dole
zorano
Početnik
Početnik

PočaljiNaslov: Re: šolje amortizera za kalosa   šolje amortizera za kalosa EmptyČet Maj 17 2012, 22:48

kada prelazim preko neravnina ili preko ležećeg čuje se lupanje u točku i kao da je malo tvrdji. nisam ni ja siguran sto posto da su samo šolje, bio sam kod majstora koji centrira trap on kaže da su šolje, a i čuo sam da im je to boljka pa mislim da je to. inače nešto ih nema po prodavnicama, svi čekaju navodno da stignu sledeće nedelje, pa kad zamenim šolje javiću da li je samo to kvar
Nazad na vrh Ići dole
zorano
Početnik
Početnik

PočaljiNaslov: Re: šolje amortizera za kalosa   šolje amortizera za kalosa EmptySre Maj 23 2012, 22:35

bio sam kod trapadzije, zamenio mi šolje amortizera i kugle. posle toga centriranje. ovo je sad drugi auto, ono što je treslo, čak sam mislio da tresu gume, sada više ne trese. usput sam i balansirao gume jer ću uskoro na duži put, sve zajedno 100 €.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: šolje amortizera za kalosa   šolje amortizera za kalosa Empty

Nazad na vrh Ići dole

šolje amortizera za kalosa
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» solje amortizera sa lezajevima
» nosac amortizera
» alu felne za kalosa
» Solja amortizera - PROBLEM !
» Pukla zadnja opruga amortizera

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu