| Kako vam vase Nubire suse vetrobran kad zamagli iznutra? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
darezzy Početnik
Broj poruka : 62 Datum upisa : 23.04.2012 Godina : 51 Lokacija : obrenovac
| Naslov: Kako vam vase Nubire suse vetrobran kad zamagli iznutra? Uto Maj 15 2012, 21:04 | |
| Ovih dana kisa tuce po ceo dan,kad vozim vise osoba lose mi se susi vetrobran iako je u 4om stepenu ventilator.Kako je kod vasih automobila?Skidao sam one obrtne prekidace da menjam sijalice pa se plasim da nisam nesto poremetio tom prilikom jer koliko sam primetio da smerovi duvanja vazduha se regulisu kroz ona crevca prekidacem iz kabine ,po principu nekog vakuma.Bojim se da nije neka klapnica zatvorena | |
|
| |
bokilava Član
Broj poruka : 491 Datum upisa : 17.12.2010 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Kako vam vase Nubire suse vetrobran kad zamagli iznutra? Uto Maj 15 2012, 22:29 | |
| pa stavi ruku vidi da li duva na soferku | |
|
| |
darezzy Početnik
| Naslov: Re: Kako vam vase Nubire suse vetrobran kad zamagli iznutra? Sre Maj 16 2012, 06:21 | |
| Pa to je prvo što sam proverio,kažem da slabo duva.Zato i pitam kako je na vašim kolima,u četvrtom stepenu bi trebalo baš da piči kod mene to nešto slabo... | |
|
| |
magi Početnik
Broj poruka : 9 Datum upisa : 19.04.2012 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Kako vam vase Nubire suse vetrobran kad zamagli iznutra? Sre Maj 16 2012, 18:16 | |
| - darezzy ::
- Pa to je prvo što sam proverio,kažem da slabo duva.Zato i pitam kako je na vašim kolima,u četvrtom stepenu bi trebalo baš da piči kod mene to nešto slabo...
Јеси ли пробао да укључиш климу /свеједно на црвено или плаво /?! | |
|
| |
darezzy Početnik
| Naslov: Re: Kako vam vase Nubire suse vetrobran kad zamagli iznutra? Sre Maj 16 2012, 18:31 | |
| Pa nisam malo mi je nelogicno bilo da na grejanje ukljucim klimu,mada probacu...danas je lepo vreme a za sutra najavljuju kisu opet pa cu probati...hvala | |
|
| |
Megasp Naprednjak
Broj poruka : 1323 Datum upisa : 12.05.2011 Godina : 40 Lokacija : Uzice
| Naslov: Re: Kako vam vase Nubire suse vetrobran kad zamagli iznutra? Sre Maj 16 2012, 18:45 | |
| pa kada ukljucis klimu i onaj gas iz klime pomaze.Ali treba bas jako da duva.Bar kod mene je tako.Klima mi ne radi ali recimo ako ukljucim na 4 ventilator bas je bucno ali za nekih 20sec sve skloni smanjim na 2 ne cuje se,i odrzava | |
|
| |
darezzy Početnik
| Naslov: Re: Kako vam vase Nubire suse vetrobran kad zamagli iznutra? Sre Maj 16 2012, 20:02 | |
| Malopre pogledah users manual,ta kombinacija grejanje i klima kazu ne ide zajedno probacu ponovo da skinem prekidac i vidim jel sve u redu sa onim crevcima za klapne za usmeravanje vazduha,svakako hvala na sugestijama | |
|
| |
darezzy Početnik
| Naslov: Re: Kako vam vase Nubire suse vetrobran kad zamagli iznutra? Sre Maj 16 2012, 20:04 | |
| | |
|
| |
Megasp Naprednjak
Broj poruka : 1323 Datum upisa : 12.05.2011 Godina : 40 Lokacija : Uzice
| Naslov: Re: Kako vam vase Nubire suse vetrobran kad zamagli iznutra? Sre Maj 16 2012, 20:40 | |
| E promeni polen filter i nece toliko magliti tj brze ce ti odmagliti.Imas u mojoj temi o nubiri gde je. | |
|
| |
darezzy Početnik
| |
| |
Boki_90Daewoo Početnik
Broj poruka : 45 Datum upisa : 08.12.2011 Godina : 34 Lokacija : Prnjavor
| |
| |
darezzy Početnik
| Naslov: Re: Kako vam vase Nubire suse vetrobran kad zamagli iznutra? Sub Maj 19 2012, 23:15 | |
| Pregledaj temu u ovom podforumu "klapne za ventilaciju na nubiri ne rade" i bice ti jasno gde sta dodje,meni je bilo od koristi.Ono crevce sto dodje sa donje strane (S) na onoj kutiji sa polenskim filterom koji stoji u gornjem levom delu u motornom prostoru ispod haube.Ono ide na usisnu granu i mora da bude prohodno i citavo...pokusaj pa ako nema rezultata ti pisi ponovo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kako vam vase Nubire suse vetrobran kad zamagli iznutra? | |
| |
|
| |
| Kako vam vase Nubire suse vetrobran kad zamagli iznutra? | |
|