Daewoo Srbija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srpski forum o daewoo automobilima.

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Lezajevi alternatora

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
diskretni_heroj
Početnik
Početnik

Broj poruka : 66
Datum upisa : 15.03.2011

Lezajevi alternatora Empty
PočaljiNaslov: Lezajevi alternatora   Lezajevi alternatora EmptyČet Apr 19 2012, 10:34

Posto su mi otisli lezajevi alternatora i moraju da se menjaju gde u BGu ako neko zna mogu da nadjem iste?

Beotas ne drzi,EURO07 nema, EUROAUTO isto nema,BeoTeam isto nema.

Jel se ti lezajevi uopste kupuju ili ih autoelektricar obradjuje sredjuje ili sta vec?
Nazad na vrh Ići dole
bokilava
Član
Član
bokilava

Broj poruka : 491
Datum upisa : 17.12.2010

PočaljiNaslov: Re: Lezajevi alternatora   Lezajevi alternatora EmptyČet Apr 19 2012, 12:15

kupuju se, ja sam ih skoro menjao. elektricar koji to radi mora da zna gde se kupuju, moj je uzeo negde u tosinom bunaru kod sc 11 april. ili uzmi lezajeve i odes u neku od radnji koja prodaje lezajeve, oni procitaju dimenzije i to je to
Nazad na vrh Ići dole
DEspero
Početnik
Početnik

Broj poruka : 20
Datum upisa : 08.08.2012

PočaljiNaslov: Re: Lezajevi alternatora   Lezajevi alternatora EmptyPet Avg 10 2012, 22:07

ako nisi resio ima na dnu takovske gde je nekad bio verano ispod ima trzni centar tamo je bila prodavnica prodaje svakakve lezajeve tamo smo mi nabavljali i za neku stamparsku masinu i to incne pa mozes i tamo ako nisi resio da vidis
Nazad na vrh Ići dole
diskretni_heroj
Početnik
Početnik

Broj poruka : 66
Datum upisa : 15.03.2011

PočaljiNaslov: Re: Lezajevi alternatora   Lezajevi alternatora EmptyČet Avg 16 2012, 17:45

Rešio problem reparacijom alternatora...

Sve me izašlo oko 9500din i dobio sam 6 meseci garancije na alternator
Nazad na vrh Ići dole
hristifor
Početnik
Početnik

Broj poruka : 41
Datum upisa : 22.03.2011
Godina : 54

PočaljiNaslov: Re: Lezajevi alternatora   Lezajevi alternatora EmptySre Jan 14 2015, 19:46

Izvini a koji su ti bili simptomi koji su te uputili na to da su lezajevi na alternatoru otisli posto ja imam problem sa cudnim zvukom ispod haube pa sumnjam na lezajeve...pozzzzz
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Lezajevi alternatora   Lezajevi alternatora Empty

Nazad na vrh Ići dole

Lezajevi alternatora
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Prednji ležajevi na Kalosu 2004 to godište

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu