widanovic Početnik
Broj poruka : 3 Datum upisa : 21.06.2011
| Naslov: DVD Player Sub Jan 07 2012, 14:10 | |
| Pozdrav svima, mi sa Chevrolet foruma se udružujemo oko kupovine pa pozivamo i vas. Pravi naziv je: GPS DVD Player touch screen, USB, SD, AM/FM radio, TV, Bluetooth, Ipod Pošto je sve veći broj ljudi u potrazi za nekim uređajem tipa all in one, posle par pokušaja uspeli smo da kontaktiramo firmu iz Južne Koreje koja pravi i prodaje navigacije za Chevrolet vozila tj. za sva Koreanska vozila. Za sada smo uspeli da dobijemo koliko toliko povoljne cene: okvirno košta 398,97E (sa svim troškovima), naravno da će ova cena padati jer je cena transporta i carine oko 100 E(za jedan uređaj). Cena kamere je 20E i cena senzora za parkiranje je 20E.Vreme isporuke je navodno 5 dana. I evo malo tehničkih detalja: Screen size: 7 inches Display Mode: 16:9 TV System: NTSC/PAL/SECAM Resolution (pixels): 800(W)*RGB*480(H) Compatible with DVD/CD/VCD/CD-R/CD-RW/MP3/WMA/JPEG /MP4/DIVX Digital panel 800*480 HD resolution Built-in Analog TV tuner Multi-language OSD: English, French, German, Italian, Turkish, Japanese, Arabic and Russian DVB-T, ATSC, ISDB-T digital TV Receiver (optional) AM/FM radio, 30 stations preset memory RDS function Support Ipod input Built-in GPS navigation Windows CE 6.0 operating system Map supported: Route66, Tomtom, Igo, Get5, Papago etc. GPS menu supports 30 languages: English, German, French, Spanish, Dutch, Hungarian, Croatia, Czech, Danish, Norwegian, Swedish, Portuguese, Italian, Finnish, Romanian, Greek, Russian, Poland, Slovak, Slovenian, Turkish, Estonian, Latvian, Lithuanian, Ukrainian, Arabic, Bulgarian, Hebrew, Serbian and Catalan Dual zone function (User can enjoy the music during navigation) Touch screen control USB Slot SD/MS/MMC slot Built-in Bluetooth, Phone book and A2DP Original Factory Panel Design, No gap after installation Original Steering Wheel Control Compatibility Original wire harness and plug compatibility, do not need to cut any wire ESP and mechanical anti-shock protection 4*45W power output Background light adjustment Adjustable image brightness/color/contrast NTSC/PAL/SECAM manual identification 2 AV input and 2 AV output Automatic back sight function for car camera Video signal disappear, display blue screen E sad za ovo nisam siguran, ali mislim da se na poklon još dobije i fleska ili SD kartica... A takođe bi trebalo ako nas bude bilo dosta da dobijemo i neke poklone kao što su TV antena i još ko zna šta ... Naravno da napomenem da je ovo samo pokušaj da se organizujemo i da grupno naručimo neke proizvode kako bi svi imali koristi i niko se u cenu nije ugradio(osim carine ) Rok za prijavu je 21.01.2012. | |
|
kostas79 Član
Broj poruka : 129 Datum upisa : 02.11.2011 Godina : 45 Lokacija : beograd
| Naslov: Re: DVD Player Sre Feb 29 2012, 17:49 | |
| Mislim da je vreme da polako predjete u nas klub. Ima vise clanova, a i vozila su nam sada ista. E, a sada sto se tice kupovine. Organizujemo skup, pocetkom aprila, pa mozemo tamo da pricamo o tome. Imas u temi RAZNO, pogledaj i clanovima foruma CHEVROLET objasni sta se organizuje i neka posete sajt i neka daju predloge!!! Znaci malo piva, rostilj, automobili i neke druge razne teme kao sto je i ova o udruzivanju zarad bolje cene. Pozzz | |
|
joca Napredni član
Broj poruka : 507 Datum upisa : 21.09.2010 Godina : 55 Lokacija : sremska mitrovica
| Naslov: Re: DVD Player Sre Feb 29 2012, 21:04 | |
| nije losa ideja o spajanju ipak smo ista firma.a na krajju moze da se napravi i da se registruje udruzenje da se ozvanici klub ljubitelja daewoo-chevrolet vozila da se napravi upravni odbor plan i program rada,okupljanja i mnoge druge stvari neka neko ovo prebaci u teme okupljanje da ne pisem ponovo admine dje si.... | |
|
milan_beska Član
Broj poruka : 116 Datum upisa : 28.08.2011 Godina : 33 Lokacija : beska(indjija)
| Naslov: Re: DVD Player Sre Feb 29 2012, 21:15 | |
| slazem se sa kostas-om.. trebalo bi o ovome na skupu da se dogovorimo i objasnimo najbolje... ali mislim da ako je oko 400 e da ja najverovatnije necu ucestvovati | |
|
kostas79 Član
Broj poruka : 129 Datum upisa : 02.11.2011 Godina : 45 Lokacija : beograd
| Naslov: Re: DVD Player Čet Mar 01 2012, 18:50 | |
| Ma kada se vidimo prvi put i kad vidimo kolika je to u stvari korist i za nas i automobile, lako cemo mi posle opet da se organizujemo | |
|