Daewoo Srbija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srpski forum o daewoo automobilima.

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

LANOS ZA POČETNIKE

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
DEJAN MARINKOVIC
Početnik
Početnik

Broj poruka : 10
Datum upisa : 26.12.2011

LANOS ZA POČETNIKE   Empty
PočaljiNaslov: LANOS ZA POČETNIKE    LANOS ZA POČETNIKE   EmptyPon Dec 26 2011, 15:01

voznja
Pozdrav svima, voleo bih ako neko zna nešto o lanosu 1.4, da li je tačno da je u njemu motor od kadetta i kakav je kao auto ? Na šta treba obratiti pažnju prilikom kupovine Question

I naravno srećna svima nova godina santa rendeer santa
Nazad na vrh Ići dole
Radan
Napredni član
Napredni član
Radan

Broj poruka : 793
Datum upisa : 16.08.2010
Godina : 48

PočaljiNaslov: Re: LANOS ZA POČETNIKE    LANOS ZA POČETNIKE   EmptyUto Dec 27 2011, 16:02

Pa najbolje pregledaj malo teme na ovom forumu.Ljudi su iznosili sve i svasta.Auto kao auto nista specijalno,sem sto je jeftiniji od konkurencije i sto se tice i delova i same kupovine,solidni paketi opreme.Dobra limarija,motori slicni opelovim,trapovi odlicni za nase uslove i puteve,potrosnja tu i tamo,stabilnost na putu izuzetna bar moje iskustvo.Prodavnice sa delovima imas gde hoces,majstori su malo problem zavisi gde zivis.
Nazad na vrh Ići dole
DEJAN MARINKOVIC
Početnik
Početnik

Broj poruka : 10
Datum upisa : 26.12.2011

PočaljiNaslov: Re: LANOS ZA POČETNIKE    LANOS ZA POČETNIKE   EmptyUto Dec 27 2011, 18:49

bravo bravo bravo bravo bravo

E ako je tako sutra ima da pazarim DAEWOO LANOS , pa ako bude pola kao moj stari kadett sa kojim sam prešao 720.000 kilometara od 1991 do danas kao taksista voznja Twisted Evil voznja ima da se slatko navozam voznja bolji mi i ne treba cheers
Nazad na vrh Ići dole
NikolaSGM
Početnik
Početnik

Broj poruka : 21
Datum upisa : 12.06.2011

PočaljiNaslov: Re: LANOS ZA POČETNIKE    LANOS ZA POČETNIKE   EmptySub Mar 03 2012, 09:51

Majstori su jedini problem!!! Auto je "best buy" u odnosu cena - kvalitet... Naravno, ovo je moje iskustvo...
Nazad na vrh Ići dole
joca
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 507
Datum upisa : 21.09.2010
Godina : 55

PočaljiNaslov: Re: LANOS ZA POČETNIKE    LANOS ZA POČETNIKE   EmptyNed Mar 04 2012, 20:03

svaka cast za 720 keka km i ja planiram sa leganzom tako sad je na 200keka km.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: LANOS ZA POČETNIKE    LANOS ZA POČETNIKE   Empty

Nazad na vrh Ići dole

LANOS ZA POČETNIKE
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Problem sa stabinoscu i vesanjem....LANOS..
» Lanos 1.4 po meni troši previše
» Upustvo za servis Daewoo
» DAEWOO LEGANZA, LANOS, NUBIRA, NEXIA, MATIZ, ESPERO DELOVI
» lanos pomoc oko ler gasa ....

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Daewoo Srbija :: Modeli :: Daewoo Lanos-
Skoči na: