brane Početnik
Broj poruka : 6 Datum upisa : 06.01.2019 Lokacija : sombor
| Naslov: pozdrav za sve članove foruma, i moderatorima, naravno... Ned Jan 06 2019, 23:03 | |
|
| [You must be registered and logged in to see this link.] |
| pozdrav svima koji učestvuju u radu foruma... Ja sam Branko, iz okoline Sombora, odnedavno vlasnik Nubire karavan 1.6, 2001.g. prvi utisci su mi pozitivni, volim veće gabarite auta pa je nubira sasvim ok. dosta je živahan motor, i lepo mi leži u ruci, dobro se upravlja, nadam se da će dobro služiti bar dve tri god...
eto, postavio sam i prvu temu, imam mali peh sa kontrolnom lampicom za ulje, ne svetli pri kontakt... vozim ga i tako bez problema, mada znam da je kontrola poželjna...
još jednom pozdrav za sve, i nadam se dobroj komunikaciji ovde na forumu, a možda i novim prijateljima i kolegama...
po struci, penzioner... |
| |
|
daba974 Početnik
Broj poruka : 32 Datum upisa : 18.11.2016 Godina : 50 Lokacija : Инђија
| Naslov: Re: pozdrav za sve članove foruma, i moderatorima, naravno... Sub Jan 12 2019, 09:39 | |
| Поздрав за Вас Бране, и добро нам дошли !!!! | |
|
dixy Moderator
Broj poruka : 495 Datum upisa : 09.08.2010 Godina : 43 Lokacija : Beograd-Dobanovci
| Naslov: Re: pozdrav za sve članove foruma, i moderatorima, naravno... Čet Jan 17 2019, 22:54 | |
| Pozdrav Brane, Neka te auto služi dugo i pouzdano! I naravno zameni lampicu u tabli, za svaki slučaj | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: pozdrav za sve članove foruma, i moderatorima, naravno... | |
| |
|