Daewoo Srbija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srpski forum o daewoo automobilima.

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Kuka za vuču

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
Radan
Napredni član
Napredni član
Radan

Broj poruka : 793
Datum upisa : 16.08.2010
Godina : 48

Kuka za vuču Empty
PočaljiNaslov: Kuka za vuču   Kuka za vuču EmptyUto Feb 25 2014, 19:16

Iskreno nisam nešto posebno ni zagleda kako bi mogla da se postavi.Dali je neko ugrađivao kuku na Lanosa?
Nazad na vrh Ići dole
tosha
Član
Član
tosha

Broj poruka : 409
Datum upisa : 25.09.2012
Godina : 62

Kuka za vuču Empty
PočaljiNaslov: Re: Kuka za vuču   Kuka za vuču EmptyUto Feb 25 2014, 19:25

Радане друже виђао сам Ланос са куком али незнам како се качи. Моја маленкост је мишљења да је постављање тога почетак сатирања возила. Све као ма нека има за лагану приколицу и ситнији терет а када је поставиш и затреба ти утрпаш преко мере и силујеш ауто. Ја о томе мислим нека хвала, једном сам се за...врнуо и никада више и нема шансе да то .... поново ставим на ауто осим ако купим неки ,,тенк''.
Nazad na vrh Ići dole
Radan
Napredni član
Napredni član
Radan

Kuka za vuču Empty
PočaljiNaslov: Re: Kuka za vuču   Kuka za vuču EmptyUto Feb 25 2014, 20:47

Tošo mislim na laku prikolicu recimo za pse.Nisam mislio cement da vučem  smeh .Da i ja sam viđao na lanosima ali sedan verzijama,na hedžbeku nisam.
Nazad na vrh Ići dole
tosha
Član
Član
tosha

Kuka za vuču Empty
PočaljiNaslov: Re: Kuka za vuču   Kuka za vuču EmptyUto Feb 25 2014, 21:06

Видео сам и наш модел са куком а као што напред већ рекох то ти је заблуда са лаком приколицом, буде неко време лака док ти превоз нечега не постане ургентан а немаш времена за друго решење па натовариш и силујеш мотор... Ако можеш да будеш одлучан у намери да не возиш ништа теже ок али знам из искуства да се обавезно за....врнеш и после  glavom u zid 

,,куку леле неће да иде а ишао као метак''. Ракао бих да сам видео једног човека овде са нашим моделом аута на коме је чини ми се уграђена кука па ћу баш да погледам. Човека у задње време не виђам баш често па се стрпи јер то може и да потраје а када га видим гледам ауто и јављам ти
Nazad na vrh Ići dole
tosha
Član
Član
tosha

Kuka za vuču Empty
PočaljiNaslov: Re: Kuka za vuču   Kuka za vuču EmptyNed Apr 06 2014, 21:32

Radan ::
Tošo mislim na laku prikolicu recimo za pse.Nisam mislio cement da vučem  smeh .Da i ja sam viđao na lanosima ali sedan verzijama,na hedžbeku nisam.
Батице као што ти рекох видео сам неки дан човека који има Ланос хеџбек са куком и баш га питах па ми рече да је купио ауто са куком а да ли је фабричка уградња или не незна нити сам ја гледао. Ако ти то нешто значи могу да погледам па и сликам и пустим слику?
Nazad na vrh Ići dole
Radan
Napredni član
Napredni član
Radan

Kuka za vuču Empty
PočaljiNaslov: Re: Kuka za vuču   Kuka za vuču EmptyPon Apr 07 2014, 06:22

Pa ništa opet šta može da se vidi sem spoljašnjeg dela.Raspitivao sam se malo izgleda da bi mogla ona kao na astri   Wink
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Kuka za vuču Empty
PočaljiNaslov: Re: Kuka za vuču   Kuka za vuču Empty

Nazad na vrh Ići dole

Kuka za vuču
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» kuka za vuču lanos 2000'
» Gde se kaci uze za vucu na MATIZU?