Daewoo Srbija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srpski forum o daewoo automobilima.

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Razvodnik paljenja

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
boki_bbb
Početnik
Početnik

Broj poruka : 2
Datum upisa : 25.02.2014

Razvodnik paljenja Empty
PočaljiNaslov: Razvodnik paljenja   Razvodnik paljenja EmptyUto Feb 25 2014, 02:54

Pozdrav svima,
imam problem da pri odredjenom broju obrtaja motor pocinje da trza i to jako. Promenuo sam kablove, svecice, komutator. Moj majstor kaze da treba da promenim ceo razvodnik paljenja ili indukcioni kalem. Da li neko mozda zna gde mogu da kupim nove ove stvarcice. Nesto nisam siguran u polovne. Kakva su vasa iskustva?
PS: Nexia, 1997. god. 1498 cc, 55KW, 8 ventila..
Nazad na vrh Ići dole
Markonije23
Početnik
Početnik
Markonije23

Broj poruka : 79
Datum upisa : 06.08.2012
Godina : 45

Razvodnik paljenja Empty
PočaljiNaslov: Re: Razvodnik paljenja   Razvodnik paljenja EmptyUto Feb 25 2014, 07:43

boki_bbb ::
Pozdrav svima,
imam problem da pri odredjenom broju obrtaja motor pocinje da trza i to jako. Promenuo sam kablove, svecice, komutator. Moj majstor kaze da treba da promenim ceo razvodnik paljenja ili indukcioni kalem. Da li neko mozda zna gde mogu da kupim nove ove stvarcice. Nesto nisam siguran u polovne. Kakva su vasa iskustva?
PS: Nexia, 1997. god. 1498 cc, 55KW, 8 ventila..
Nov razvodnik sam nasao samo u Beotasu (a i kod njih se ceka da ga oni odnekud poruce). A cena je bila prava sitnica 17 500din Smile  Tako da je polovan od 30EU zavrsio posao
Nazad na vrh Ići dole
boki_bbb
Početnik
Početnik

Broj poruka : 2
Datum upisa : 25.02.2014

Razvodnik paljenja Empty
PočaljiNaslov: Re: Razvodnik paljenja   Razvodnik paljenja EmptyUto Feb 25 2014, 22:50

Markonije23 ::

Nov razvodnik sam nasao samo u Beotasu (a i kod njih se ceka da ga oni odnekud poruce). A cena je bila prava sitnica 17 500din Smile  Tako da je polovan od 30EU zavrsio posao
Hvala Markonije23 na savetu...okrenuo sam par brojeva sa polovnim delovima sto sam pronasao na internetu(Ripanj, Kraljevo, Mladenovac), ali niko nema. Da li ima neko broj gde bih mogao naci polovan? Hvala unapred..
Nazad na vrh Ići dole
GTX
Član
Član
GTX

Broj poruka : 237
Datum upisa : 08.08.2011
Godina : 47

Razvodnik paljenja Empty
PočaljiNaslov: Re: Razvodnik paljenja   Razvodnik paljenja EmptyUto Feb 25 2014, 23:12

Treba ti samo kalem jer on slepi namotaje kad se zagreje.Eventualno jos da zamenis semering razvodnika ako propusta ulje.Kalem bi trebalo da nadjes u bolje snabdevenim prodavnicama.Ako se ne snadjes,ima ga TDI servis u Subotici.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Razvodnik paljenja Empty
PočaljiNaslov: Re: Razvodnik paljenja   Razvodnik paljenja Empty

Nazad na vrh Ići dole

Razvodnik paljenja
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Razvodnik
» lampica za kontrolu paljenja na matizu