| motor dize temperaturu | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
hristifor Početnik
Broj poruka : 41 Datum upisa : 22.03.2011 Godina : 54
| Naslov: motor dize temperaturu Pet Avg 30 2013, 18:07 | |
| pozdrav svima i pomozite ako mozete.Danas u voznji mi digao temperaturu skoro u crveno ali sam na vreme stao,polako sam odvrtao cep posude rashladne tecnosti i izlazila je para i nakon toga i sama tecnost.primetio sam da ventilator ne vrti,ali kad ga direktno povezem na akumulator on radi*VRTI...STA BI MOGAO BITI PROBLEM A INACE OBA CREVA OD HLADNJAKA SU VRELA.POZDRAV SVIMA!!!!!!!! | |
|
| |
hristifor Početnik
| Naslov: Re: motor dize temperaturu Pet Avg 30 2013, 18:10 | |
| ZABORAVIO sam radi se o nubiri 98 god. | |
|
| |
Megasp Naprednjak
Broj poruka : 1323 Datum upisa : 12.05.2011 Godina : 40 Lokacija : Uzice
| Naslov: Re: motor dize temperaturu Pet Avg 30 2013, 20:43 | |
| Moze biti termodavac koji ti pali ventilatore da je crkao pa se zato i ne pali.Cim se pali na direktno najverovatnije da je do njega,nije velika investicija i moras podhitno resiti | |
|
| |
hristifor Početnik
| Naslov: Re: motor dize temperaturu Sub Avg 31 2013, 08:40 | |
| hvala megasp ti si car,odmah pomazes,inace ja sam pre 4 meseca zamenio tj majstor onaj deo sto ide mislim u blok motora sto ide sa zadnje strane gledajuci motor spreda ,da li je to taj deo i jel moguce da je opet neispravan ili mi je uvalio neko sranje!!!! | |
|
| |
hristifor Početnik
| Naslov: Re: motor dize temperaturu Sub Avg 31 2013, 08:59 | |
| inace juce sam dosao do kuce tako sto sam ukljucio grejanje na max.da bi mi hladio motor,stigao bezbedno ali se skuvao!!! | |
|
| |
Megasp Naprednjak
| Naslov: Re: motor dize temperaturu Sub Avg 31 2013, 09:02 | |
| To je senzor temparature valjda.A jbg i ja sam uzeo nov ulozak pumpe pa mi je crkla posle 10 meseci iako sam slabije vozio na benzin uglavnom na plin ali svako paljenje na benzin+ uvek sam imao trecinu goriva.Sa delovima je muka previse kopija i sranja pa kad moras da uzmes deo koji je 15 godina star pa je i to bolje od novog onda do klinca da kezem nesto drugo.To bi trebao svaki elektricar da ti sredi a nije i neki izdatak veliki,ali moras resiti gde da se pregreva jos su vrcine | |
|
| |
hristifor Početnik
| Naslov: Re: motor dize temperaturu Sub Avg 31 2013, 21:01 | |
| ne znam stvarno sta je,jutros upalim i vozim da nabije temperaturu/radnu i gle cuda upali ventilator,da covek poludi kao neki gremlini medjutim upali mi se check lampica ali samo dok vozim na benzinu.uzmem skinem -klemu sa aku.da ga resetujem,posle pola sata upalim auto sve normalno,lampica check se ugasila a ventilator se upalio kad je motor dostigao temperaturu.i sta sad nisam pametan..... | |
|
| |
Megasp Naprednjak
| Naslov: Re: motor dize temperaturu Ned Sep 01 2013, 20:21 | |
| Bem li ga zabagovao ti komp mozda.Mozda ce ti sada troskariti malo vise benzina ima onaj idle learning procedure dok se navikne i napravi mapu.Kontrolisi cesce vidi da li ce opet da se desava,moze i kontakt bilo sta samo redovna kontrola da budes miran kasnije | |
|
| |
Radan Napredni član
Broj poruka : 793 Datum upisa : 16.08.2010 Godina : 48 Lokacija : Grocka,Umcari
| Naslov: Re: motor dize temperaturu Ned Sep 01 2013, 20:38 | |
| Jesi li nekad ispirao sistem rashladne tecnosti?Kakva ti je ona tecnost u tzv chantri?Tebi odradjuju ventilatori ali mozda imas neko usko grlo u sistemu pa tecnost nemoze brzo da napravi krug i nestigne da se ohladi u hladnjaku ili recimo termostat ne otvori skroz nego pusta po malo.Ja sam jedno vreme bio u tripu da mi nerade ventilatori,mada mi nikad nije dizao temperaturu.Ali nikad nisam cuo da ventilatori rade posto ugasim auto,kao recimo sto je u vecini auta.Medjutim oni se ipak upale skoro necujno,kad auto u mestu radi podignem haubu i cekam.Cim dodje na odredjenu temperaturu oni se ukljuce i ohlade. | |
|
| |
hristifor Početnik
| Naslov: Re: motor dize temperaturu Pon Sep 02 2013, 17:40 | |
| ne znam sta je bilo,evo danas ceo dan vozim i sve je ok.praticu ovih dana pa javjam.pozdrav svima,valjda cu i ja vama nekad biti od koristi ali daj boze da za to ne bude imalo potrebe!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: motor dize temperaturu | |
| |
|
| |
| motor dize temperaturu | |
|