Da li znate, gde da nadjem, od kog opela eventualno odgovara? Sve zive radnje sam zvao i niko nema pojma niti savet, sem onog skini nekome. Zvao sam i Chevrolet, na Bezaniji bese, kazu da mogu da nabave samo za aktuelne modele a ne znaju da li neki odgovara.
Sledeci problem koji mi se desava na istom tocku sa 3 srafa je da guma jako lagano pusta i ne znam da li je vulkanizer lose zamenio ventil, ili lose montirao gumu ili se iskrivila felna zbog 3 odvratna srafa zbog kojih se jezim svaki put kad sednem u auto.
Sled ide ovako, pre nekih 5 meseci prvo mi je pukao ventil gume, tek tako, nista nisam udario niti ocesao.
Pri menjanju gume primetim da mi ne valja 1 od 4 srafa, nisam se zabrinuo, reko naci cu ga lako
Zamenio sam ventil kod vulkanizera u Pancevu, jer sam se tamo nasao posle par dana. Guma pre tog vulkanizera nije pustala i sa falicnim srafom.
2 meseca posto sam zadnji put napumpao gumu, solidno je evo izduvana, nisam merio koliko ali vidi se.
Zezaju me i svi vulkanizeri koje pitam, jedan kaze da ne moze da se vidi gde tako slabo pusta, drugi kaze da je to normalno i da je pumpam jednom nedeljno, ili u mom slucaju svaki put kad sednem u kola
Ovo je najgluplja kombinacija problema u mom zovotu i vec mesecima ne znam odakle da krenem sa resavanjem. Hvala na svakoj pomoci.