dejanlik Početnik
Broj poruka : 3 Datum upisa : 11.06.2015
| Naslov: pozdrav Čet Jun 11 2015, 23:36 | |
| imam daewoomatiz 800 kubika se odnedavno 99 godina pozdravljam vas sve zivim u hr | |
|
dejanlik Početnik
Broj poruka : 3 Datum upisa : 11.06.2015
| Naslov: Re: pozdrav Uto Nov 17 2015, 11:00 | |
| moj daewoo je odma počeo da zaje..ba. prvo mi crknula pumpa od goriva, našli od punta isti pritisak sve paše. ok. nisam vozio ni mjesec dana odjednom stao nešto da lupa u motoru. otišla pumpa vode, aj promjeni i to uz to i zupčasti remen,zatezač (španer) aj kad mjenjam izmjenjaću mu filtere,ulja,svjećice...sve izmjenjam reko sad ću da se vozim koji mjesec bez problema...deset dana poslje propade kočnica, trule cijevčice od kočnica, mjenjaj sve za bakrene. ujedno ga dam povariti sve podove,auspuh i zaštitim temeljnom pa bitumenom. eh reko sad sam ga baš osvježio ljepo, kad tamo poče da se grije,nema vode, doljevaj svako malo. pa šta je tamo,amo pušta crijevo od malog hladnjaka, neda se okrpiti već mora da se skine po motora da se dođe do njega..podizače koji nekad oće nekad neće i sl. sitnice koje ne utječu direct na vožnju neću ni spominjati. sad me zanima čime će me sljedećim iznenaditi, neću ga prodati baš sam zaratio snjim | |
|