| Brava za startovanje motora | |
|
+2ivan85_zmaj Miljevic Dragan 6 posters |
Autor | Poruka |
---|
Miljevic Dragan Početnik
Broj poruka : 13 Datum upisa : 15.12.2010
| Naslov: Brava za startovanje motora Ned Jan 02 2011, 11:39 | |
| Da li se nekom dešavalo da gurne ključ u bravu za startovanje motora i ne može da okrene ključ! Normalno sam vozio auto, ugasio ga i kad sam posle došao da ga opet upalim, gurnem ključ i ni makac, neće da se okrene!!! | |
|
| |
ivan85_zmaj Član
Broj poruka : 484 Datum upisa : 09.06.2010 Godina : 39 Lokacija : Smederevo
| Naslov: Re: Brava za startovanje motora Ned Jan 02 2011, 11:59 | |
| Jeste... naprskaj u bravu WD-40 sprej i problem resen... Malo ti je brava zaribala, ali sprej to resava. Kad vadis kljuc iz brave trebas da cujes kako kad izvadis kljuc skljocne u bravi... ako se to ne desi, ako nema tog skljoc, onda kad gurnes kljuc nazada neces moci da ga okrenes.
Samo naprskaj bravu sa WD-40 i nemas problema! | |
|
| |
serhio011 Napredni član
Broj poruka : 501 Datum upisa : 23.05.2010 Godina : 49 Lokacija : BEOGRAD-MML
| Naslov: Re: Brava za startovanje motora Ned Jan 02 2011, 17:36 | |
| prijatelju da ti nije zakljuican volan mozda on neda da se pomeri kljuc u bravi ako ga malo ne pomeris | |
|
| |
joca Napredni član
Broj poruka : 507 Datum upisa : 21.09.2010 Godina : 55 Lokacija : sremska mitrovica
| Naslov: Re: Brava za startovanje motora Pon Jan 03 2011, 05:47 | |
| e zmaju dobar si nije mi se nikad to desavalo to sa bravicom mozda i jeste tako pitam se moze li we-de da sredi stvar kad zastopa i neke druge rupe orle pa nije valjda covek u tolikom ne znanju da mu se zakljuca volan moguce je i to ali ne mogu da verujem | |
|
| |
ivan85_zmaj Član
| Naslov: Re: Brava za startovanje motora Pon Jan 03 2011, 09:30 | |
| E za druge rupe, postoje druga sredstva za podmazivanje... Kod mene je to bio slucaj, u pocetku bas, kad sam kupio auto. Normalno je radila brava, otiso kod cure i posle kad sam krenuo kuci brava nije htela da okrene. Sat vremena sam se ja mucio da je okrenem, al bez uspeha (nije bio zakljucan volan! ) I nisam nikako uspevao i onda pozovem jednog kljucara, koji ima radnju, pravi kljuceve, znao oko svih brava i ja coveka molio da dodje do parkinga gde sam bio da mi pomogne oko brave i objasnim mu problem, i on mi je tad rekao da u bravu poprskam wd-40 i to je to... Medjutim, na neke jedvite jade, uspeo sam da okrenem kljuc i posle sam cuo od drugih bas to da kad izvlacis kljuc iz brave da mora da se cuje da skljocne, to je neki jezicak u bravi koj treba da izadje. Ako se to ne cuje kad izvadis kljuc znaj da ti je brava zaglavljena i da neces moci da okrenes kljuc. Kroz dan dva, sam posle kupio wd-40 naspricao ga i od tad vise mesecima nisam imao taj problem. Tako da eto... to sa bravom znam iz licno i vrlo neprijatnog iskustva. | |
|
| |
serhio011 Napredni član
Broj poruka : 501 Datum upisa : 23.05.2010 Godina : 49 Lokacija : BEOGRAD-MML
| |
| |
Radan Napredni član
Broj poruka : 793 Datum upisa : 16.08.2010 Godina : 48 Lokacija : Grocka,Umcari
| Naslov: Re: Brava za startovanje motora Pon Jan 03 2011, 20:10 | |
| meni se to ponekad desi kao nece odma da okrene ali iz drugog pokusaja okrene
| |
|
| |
ivan85_zmaj Član
| Naslov: Re: Brava za startovanje motora Pon Jan 03 2011, 21:15 | |
| Treba povesti racuna da li je volan zakljucan. U slucaju da nije, onda je do brave... | |
|
| |
Miljevic Dragan Početnik
Broj poruka : 13 Datum upisa : 15.12.2010
| Naslov: Re: Brava za startovanje motora Uto Jan 04 2011, 08:32 | |
| Hvala puno, naprskao sam WD sprejom i sad je sve u redu! A što se tiče zaključavanja volana, koga god sam pitao za savet svi su rekli : a da li ti se zaključao volan? Pa je li sad to u redu, treba li ipak otići kod majstora da pogleda bravu? | |
|
| |
ivan85_zmaj Član
| Naslov: Re: Brava za startovanje motora Uto Jan 04 2011, 09:16 | |
| Ma jok to je sad OK... nema potrebe nista... meni je proslo vise od godinu dana od tada i ni jednom me vise nije zezala... Sad sam i ja skoro zbog zime sa WD naprskao sve brave, pa i tu za startovanje... Cisto radi reda, radi odrzavanja... | |
|
| |
dixy Moderator
Broj poruka : 495 Datum upisa : 09.08.2010 Godina : 43 Lokacija : Beograd-Dobanovci
| Naslov: Re: Brava za startovanje motora Čet Jan 06 2011, 15:53 | |
| Kod mene se desava da kljuc tesko ulazi u bravu, ali to je zato sto se pojeo malo na vrhu. Bio kod Ristica u Zemunu da sredi to, samo je izbrusio malo i neko vreme je radio bolje. Posle se opet pojavilo i oseca se kada se predje prstom po kljucu da je hrapav. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Brava za startovanje motora | |
| |
|
| |
| Brava za startovanje motora | |
|